Promo

SLIJEDOVI U NOBELU PO POSEBNOJ CIJENI

NOBEL OKUS(I) Za kraj godine sa stilom

NOBEL OKUS(I) Za kraj godine sa stilom
Restoran Nobel

Ušli smo u posljednja dva mjeseca u godini, približavaju se blagdani a u restoranu Nobel priremili su posebna iznenađenja za kraj godine.

Adventsko vrijeme idealno je za darivanje, čašćenje i proslave, a restoran Nobel idealna destinacija za sve koji vole posebne okuse i gastro doživljaje. U njihovom prostranom restoranu, gosti se mogu lagano opustiti, i u cjelosti uživati u odličnoj hrani, vrhunskoj usluzi i ugodnom ambijentu.

S obzirom na veliki interes koji su Varaždinci iskazali, odlučili su se pripremiti posebnu ponudu za sve sladokusce koji vole uživati u hrani. Tako će već od ponedjeljka moći isprobati dva posebna menija sa tri jela, s predjelom, glavnim jelom i desertom, po prigodnim cijenama.

Vrijedni kuhari restorana Nobel pripremili su dva posebna menija, jedan je mediteranski, za predjelo je galantina od hobotnice, a potom zeleni rezanci sa škampima i na kraju desert. Drugi meni je više za ljubitelje mesa, s rižotom od teletine za predjelo te svinjećim medaljonima u omotaču od pršuta sa smokvama na žaru i također posebnim dsesertom

Sve navedeno najjbolje mogu provjeriti dolaskom u sam restoran, a osim posebnih slijedova 'Nobel Okus(i)', bit će tu i ostalih akcija, koje ćete moći upratiti na FB stranici restorana Nobel.

Završite godinu u stilu sa stilom u Hotelu Turist

Kako bi ovu dugačku godinu završili sa stilom, tu je i Hotel Turist, preuređen i 'skockan' u luksuznom stilu. U Hotelu Turist primaju narudžbe za proslave završetaka poslovne godine, u svojim velikim salama, uz pridržavanje svih epidemioloških uvjeta. Turist je godinama bio prva destinacija za ovakve proslave, a sada u preuređenom izdanju, to je i dodatan adut. Za one koji neće u Turist, mogu pozvati Turist k sebi, i naručiti njihov catering, koji je posljednjih mjeseci dignut na višu razinu.

Rezervirajte svoj termin za svadbe što prije

Svadbe su posebni događaji za svaku mladenku i mladenca, ali i za svu njihovu rodbinu, prijatelje, poznanike. Trenuci sa vjenačanja ostaju u pamćenju cijeli život, a Hotel Turist je idealna destinacija za sve koji žele da dojmovi budu samo pozitivni. U Turistu pozivaju da im se javite što prije, jer se termini za iduću godinu brzo pune.

Rezervirajte svoj termin i mjesto na 042 395 714[email protected] ili putem FB stranice restorana Nobel, odnosno putem društvenih mreža hotela Turist.

 

NOBEL – tjedna ponuda
15. – 21.11.2021.

MENU 1

 Galantina od hobotnice s kaparima i paprikom na rukoli
 Zeleni rezanci sa škampima
 Parfe od bosiljka sa sladoledom od vanilije, dehidrirani biskvit od tamne čokolade, umak od šumskog voća
CIJENA: 125,00 kn

 

MENU 2

 Zeleni rižoto s teletinom I mariniranom rajčicom
 Svinjeći medaljoni u omotaču od pršuta sa smokvama na žaru – julienne povrće u woku
 Čokoladni mousse s karamelom i prženim lješnjacima na kavijaru od jagoda
CIJENA: 130,00 kn

Najnovije

Reci što misliš!