Promo

ZA ZAVRŠETAK SA STILOM

TURIST&NOBEL Proslavite kraj godine u Turistu!

TURIST&NOBEL Proslavite kraj godine u Turistu!
Hotel Turist

Hotel Turist je kod Varaždinaca godinama bio sinonim za sve vrste proslava, a trenutno primaju predbilježbe za proslave 'završetaka' godine. Restoran Nobel nastavlja s akcijom 'Nobel okus(i)', pa su i ovog tjedna spremni specijaliteti u tri slijeda po posebnoj cijeni.

Hotel Turist je kod Varaždinaca godinama bio sinonim za sve vrste proslava. Prvi odabir za svadbe, mature, godišnjice, poslovne domjenke. A kako su nedavno prostori Hotela Turist kompletno obnovljeni, ovaj varaždinski hotel je ponovno u trendu.

Godina koja upravo završava je za mnoge bila jedna od 'najdužih ikad', a kako bi ju završili sa stilom tu je Hotel Turist, gdje trenutno primaju narudžbe za proslave završetaka poslovne godine. Hotel nudi dvije prostrane sale, proslave uz glazbu, ali i uz potpuno pridržavanje svih mjera. Za sve koji ne žele ili ne mogu doći, moguće je pozvati 'Turist k sebi', i naručiti catering za domjenak, koji je posljednjih mjeseci oduševljavao gdje god je bio poslužen.

Svadbe u Turistu – za pozitivne emocije

Svadbe su ključni događaji u životu, ne samo mladenaca nego i njihove rodbine, kumova, prijatelja. Trenuci sa svadbi pamte se i prepričavaju cijeli život, a kako bi tu bilo što manje grešaka i negativnih stvari, tu je Hotel Turist, gdje ekipa može pomoći i oko svih dodatnih detalja i organizacije. Posebni popusti nude se za svadbe petkom. U Turistu vas pozivaju da im se javite što prije, jer se termini za nadolazeću godinu pune prilično brzo.

 Rezervirajte svoj termin i mjesto na 042 395 714[email protected] ili putem FB stranice restorana Nobel, odnosno putem društvenih mreža hotela Turist.

Nobel okus(i) - gastro poslastice u tri slijeda po akcijskim cijenama

Za kraj godine vrijedi se i počasiti dobrom hranom, a novotvoreni restoran Nobel složio je posebnu ponudu gdje se možete uvjeriti u njihovu kvalitetu te provjeriti zašto je Nobel hit restoran u ovoj godini. S obzirom na veliki interes koji su Varaždinci iskazali, odlučili su se pripremiti posebnu ponudu za sve sladokusce koji vole uživati u hrani. Tako će se osim jela koja su na redovnom meniju i tjedne ponude, moći isprobati dva posebna menija s tri jela, s predjelom, glavnim jelom i desertom, po prigodnim cijenama te vikend ručak u 3 slijeda po cijeni od 90 kuna.

 

NOBEL OKUS(i) 
22. – 28.11.2021.

MENU 1

  • Krem juha od dimljenog češnjaka s poširanim fileom skuše na tostiranom domaćem kruhu
  • Lignja punjena gamberima i tikvicama na kremi od limuna s poširanom raštikom
  • Savijača od jabuka
    CIJENA: 120,00 kn

 

MENU 2

  • Rolada od pršuta sa smokvama i guščjom jetrom na lisnatim salatama
  • Svinjeći file s ugljenom od borovih iglica – pire od celera i luka – palenta sa začinskim biljem na žaru
  • Torta „Nobel“ s parfe kremom od bijele čokolade, biskvitom od tamne čokolade i želeom od jagode s listićima prženih badema
    CIJENA: 130,00 kn

 

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci