ZA ZAVRŠETAK SA STILOM
TURIST&NOBEL Proslavite kraj godine u Turistu!
Hotel Turist je kod Varaždinaca godinama bio sinonim za sve vrste proslava, a trenutno primaju predbilježbe za proslave 'završetaka' godine. Restoran Nobel nastavlja s akcijom 'Nobel okus(i)', pa su i ovog tjedna spremni specijaliteti u tri slijeda po posebnoj cijeni.
Hotel Turist je kod Varaždinaca godinama bio sinonim za sve vrste proslava. Prvi odabir za svadbe, mature, godišnjice, poslovne domjenke. A kako su nedavno prostori Hotela Turist kompletno obnovljeni, ovaj varaždinski hotel je ponovno u trendu.
Godina koja upravo završava je za mnoge bila jedna od 'najdužih ikad', a kako bi ju završili sa stilom tu je Hotel Turist, gdje trenutno primaju narudžbe za proslave završetaka poslovne godine. Hotel nudi dvije prostrane sale, proslave uz glazbu, ali i uz potpuno pridržavanje svih mjera. Za sve koji ne žele ili ne mogu doći, moguće je pozvati 'Turist k sebi', i naručiti catering za domjenak, koji je posljednjih mjeseci oduševljavao gdje god je bio poslužen.
Svadbe u Turistu – za pozitivne emocije
Svadbe su ključni događaji u životu, ne samo mladenaca nego i njihove rodbine, kumova, prijatelja. Trenuci sa svadbi pamte se i prepričavaju cijeli život, a kako bi tu bilo što manje grešaka i negativnih stvari, tu je Hotel Turist, gdje ekipa može pomoći i oko svih dodatnih detalja i organizacije. Posebni popusti nude se za svadbe petkom. U Turistu vas pozivaju da im se javite što prije, jer se termini za nadolazeću godinu pune prilično brzo.
Rezervirajte svoj termin i mjesto na 042 395 714, [email protected] ili putem FB stranice restorana Nobel, odnosno putem društvenih mreža hotela Turist.
Nobel okus(i) - gastro poslastice u tri slijeda po akcijskim cijenama
Za kraj godine vrijedi se i počasiti dobrom hranom, a novotvoreni restoran Nobel složio je posebnu ponudu gdje se možete uvjeriti u njihovu kvalitetu te provjeriti zašto je Nobel hit restoran u ovoj godini. S obzirom na veliki interes koji su Varaždinci iskazali, odlučili su se pripremiti posebnu ponudu za sve sladokusce koji vole uživati u hrani. Tako će se osim jela koja su na redovnom meniju i tjedne ponude, moći isprobati dva posebna menija s tri jela, s predjelom, glavnim jelom i desertom, po prigodnim cijenama te vikend ručak u 3 slijeda po cijeni od 90 kuna.
NOBEL OKUS(i)
22. – 28.11.2021.
MENU 1
- Krem juha od dimljenog češnjaka s poširanim fileom skuše na tostiranom domaćem kruhu
- Lignja punjena gamberima i tikvicama na kremi od limuna s poširanom raštikom
-
Savijača od jabuka
CIJENA: 120,00 kn
MENU 2
- Rolada od pršuta sa smokvama i guščjom jetrom na lisnatim salatama
- Svinjeći file s ugljenom od borovih iglica – pire od celera i luka – palenta sa začinskim biljem na žaru
-
Torta „Nobel“ s parfe kremom od bijele čokolade, biskvitom
od tamne čokolade i želeom od jagode s listićima prženih
badema
CIJENA: 130,00 kn
Najnovije
-
Prema istraživačima, zagrljaj pun ljubavi doprinosi našem mentalnom zdravlju, poboljšava imunološki sustav, pa čak i podiže prag boli...
-
Varaždinske barokne večeri tek su počele - evo kako je prošao drugi dan.
-
Od 47 planinarskih domova i kuća koje se nalaze na zemljištu u vlasništvu RH, s njih 46 formalno ili neformalno upravljaju planinarske udruge.
-
Sezona je tek krenula.
-
Sredinom sljedećeg tjedna temperatura se ponovno vraća na 25 stupnjeva.
Reci što misliš!