Promo

zabava na najjače

IDEALNO ZA MALIŠANE! Tematske LEGO®️ rođendanske proslave u Edukido centru Varaždin

IDEALNO ZA MALIŠANE! Tematske LEGO®️ rođendanske proslave u Edukido centru Varaždin
PR foto

Sve što trebate je rezervirati datum za LEGO® rođendansku zabavu.

Jedan od najveselijih dana u životu djeteta zasigurno je proslava rođendana. Organizacija proslave ponekad roditeljima može zadati muke, no Edukido Varaždin ima rješenje za to! 

Uz redovnu nastavu i radionice, jedan od noviteta Edukido centra su rođendani u LEGO®️ svijetu!

Živi li s vama mali istraživač koji želi dječji rođendan uz LEGO® kocke? Ako je odgovor da, u Edukidu će vam pomoći u organizaciji zabave za male graditelje i neustrašive mehaničare. Vaše dijete i njegovi prijatelji moći će pronaći odgovore na sva pitanja o temama koje ih zanimaju.

Sve što trebate je rezervirati datum za LEGO® rođendansku zabavu. U ponudi je nekoliko paketa koji uključuju LEGO® tematske radionice pod nadzorom LEGO mentora, tematske ukrase, grickalice za djecu u LEGO® bojama i poklon za slavljenika.

Tema proslave je, naravno, izbor slavljenika, a može biti što god poželi - teme iz Lego svijeta (poput Ninjago, Star Wars, Frozen, City, Friends, Harry Potter, Avengers), ali i bilo što drugo, budući da se organizatori prilagođavaju dječjoj mašti.

Paket uključuje grickalice, pizzu, sokove, tortu, animatora za rođendan, program prema odabranoj temi, poklon za slavljenika, ali i sve uzvanike. Dodatno mališanima na raspolaganju može biti 'slatki' stol, specijalne dekoracije, ali i dvorac na napuhavanje.

Proslave su namijenjene za uzrast od 3 do 12 godina, trajanje proslave može biti dva ili tri sata, a cijena ovisi o broju djece (maksimalno 30 mališana).

Rođendani se održavaju vikendom (subota i nedjelja) uz organizaciju u Edukido centru (adresa Optujska 169A - prostor škole Malac Genijalac u Varaždinu), a nude i opciju organizacije proslave u Vašem domu.

Kako izgleda Tinova 'superherojska' proslava 5. rođendana, pogledajte na fotografijama u nastavku!

Sve detalje o proslavi za Vašeg mališana saznajte putem mail adrese [email protected], internetske stranice, Facebook stranice Edukido Varaždin ili pozivom na broj 091 918 1409.

POKLANJAMO! U suradnji s Edukido Varaždin jednog čitatelja nagrađujemo poklon bonom u iznosu od 200 kuna, koji je iskoristiv sve do 31. srpnja 2022. godine.

Pravila su jednostavna:

1. nakon pročitanog teksta pritisni 'like' na Facebook stranicu Edukido Varaždin

2. Facebook objavu Varazdinskog podijeli javno

3. u komentaru ispod Facebook objave Varazdinskog označite prijatelje koje bi nagradna igra mogla zanimati

Dobitnika ćemo odabrati slučajnim odabirom, a ime objaviti u ponedjeljak, 29. studenog.

Sretno!

Najnovije

Reci što misliš!