Promo

RESTORAN NOBEL&HOTEL TURIST Idealno mjesto za najbolji doček

GALA-DOČEK Ispratite Staru i dočekajte Novu godinu sa stilom u Turistu!

GALA-DOČEK Ispratite Staru i dočekajte Novu godinu sa stilom u Turistu!
Hotel Turist

Samo je jedna 'najluđa noć' u godini, a iz Hotela Turist pozivaju da im se pridružite na gala dočeku Nove 2022. godine.

Godinu na odlasku valja kvalitetno 'ispratiti', te dočekati Novu godinu sa stilom. A kada je stil u pitanju onda su Hotel Turist & Restoran Nobel opcija broj jedan u gradu.

Svečana novogodišnja večera održavat će se u predivnom ambijentu, uz meni s više slijedova i vrhunskim delicijama.

Hladna i topla predjela, posebne juhe, vrhunski specijaliteti i deserti, a uglavnom se radi jelima koje ste dosad teško mogli probati u Varaždinu. 

Menije su kreirali nagrađivani kuhari restorana Nobel, koji od ljeta marljivo skuplja pohvale i pozitivne kritike i osvaja srca svih svojih gostiju.

Hotel Turist godinama je bio mjesto za najbolje dočeke u varaždinskom kraju. Dodatan bonus za ovogodišnji doček jest i činjenica da su prostori kompleno renovirani pa doček osim uz vrhunsku klopu i piće i vrhunsko osoblje možete provesti i u impozanntom ambijentu, renoviranog interijera.

Domaćini su se potrudili i za odličnu zabavu, pa pozivaju sve zainteresirane da im se što prije jave i prijave se. Cijena dočeka je 500 kuna, a prijave su u tijeku.

Prijave su moguće na telefon 042 395 395 putem e-maila [email protected] ili Facebook stranica Restorana Nobel ili Hotela Turist.

Ispratite Staru, dočekajte Novu sa stilom, u Hotelu Turist, mjestu za najbolje dočeke.

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci