Promo

U PARK BOUTIQUE HOTELU

ODRŽAN HAIR GLAM CHRISTMAS SHOW BY TRISH Frizerska poslastica u režiji neumorne frizerske kreativke Patricije Lisjak

ODRŽAN HAIR GLAM CHRISTMAS SHOW BY TRISH Frizerska poslastica u režiji neumorne frizerske kreativke Patricije Lisjak

Nakon 13 godina rada u salonu svoje majke, te sedam u vlastitome Hair & Beauty Studiju Trish, uz pet godina iskustva kao vanjska edukatorica, Patricia Lisjak odlučila je pokrenuti vlastitu edukacijsku priču koju je pretočila u glamurozan frizerski show

U Park Boutique Hotelu u Varaždinu je u nedjelju, 19. prosinca, održana prava frizerska poslastica pod nazivom 'Glam Christmas Hair Show By Trish'.

Iza imena 'Trish', poznatog varaždinskog frizerskog studija, stoji Patricia Lisjak, rođena Međimurka i žena koja ne poznaje prepreke i redovito probija vlastite granice kako bi svojoj struci, na koju je izuzetno ponosna, dala dodatnu vrijednost i doprinijela njezinu napretku.

VELIKA FOTOGALERIJA Glam Christmas Hair Show By Trish' PATRICIJA LISJAK, GLAM CHRISTMAS HAIR SHOW 2021, TRISH

Što je je organizatoricu potaknulo da upravo ovo izazovno vrijeme iskoristi za svoj prvi samostalni seminar za kolege i koliko je bilo složeno organizirati ovakav događaj, najbolje zna ona sama.

U dvije godine suživota s pandemijom je svašta isplivalo na površinu. Između ostalog i to da je struka kojom se i sama bavim izuzetno važna u životu svakog pojedinca. No, da bi sami frizeri mogli pružiti i kvalitetniju uslugu, moraju neprestano ulagati u svoje znanje. Doživotno učenje uvelike im pomaže da kvalitetno i u skladu s modom i vremenom obavljaju svoj posao. Zato sam odlučila pokrenuti vlastitu edukacijsku priču koju srdačno dijelim sa svojim kolegama, pojašnjava Patricia motive koji su je ponukali na organizaciju ovakvog glamuroznog događaja. 

Zdrava konkurencija u struci, smatra, mora postojati i dobrodošla je jer potiče na rast i razvoj, ali na sve frizere prvenstveno gleda kao na kolege koji samo zajedničkim snagama svoju struku mogu podići na razinu koju ona zaslužuje.

Show je tako bio namijenjen frizerima, no u publici je bilo i onih željnih takvih događaja, s obzirom na to da su iznimno rijetki u našem kraju, a frizerski se ne događaju gotovo nikad.

ROĐENA SA ŠKARAMA

Patricia za sebe voli reći da je rođena sa škarama u ruci, a u djetinjstvu joj je kosa bila omiljena igračka. Nije to čudno, jer je odrasla u frizerskom salonu svoje mame Višnje koju je satima gledala kako marljivo radi i stvara.

Uz 13 godina rada u salonu svoje majke, Patricia broji i pet godina rada kao vanjska edukatorica u Keune akademiji u Zagrebu, a nakon rođenja dviju djevojčica, odlučila se na pokretanje vlastitog biznisa, te je već sedmu godinu vlasnica Hair & Beauty Studia Trish u Varaždinu.

Na showu koji je odradila protekle nedjelje može zahvaliti, kaže, prije svega svojoj divnoj obitelji, koju smatra temeljem svojeg uspjeha, a nakon toga Ivani Sokol, svojoj desnoj ruci i suradnici koja je u stopu prati i s njom raste već više od šest godina. Tu su i praktikantice, mlade snage koje tek uče struku, ali punim srcem pristupaju svakom zadatku – Andrijana Martinčević i Lana Dobrić. Zahvalu Patricia upućuje i Jasenki Čerin koja je koordinirala show te Authentic Beauty Conceptu i timu Schwarzkopf Professional na podršci koju su joj pružili, te svojim roditeljima uz čiju je pomoć ambijent kongresne dvorane bio pretvoren u pravu malu zimsku bajku!

ELEGANT, ROCK, AVANTGARDE

Sam Hair show je bio podijeljen u tri dijela: Glam Elegant, Glam Rock i Glam Avantgarde, kojima je prikazana kreativnost koju Patricia gaji, kako prema kosi, tako i prema modi općenito!

 

Svečani događaj je uveličala Shasha Cui koja je zvucima violine i pjevačkim vještinama uljepšala večer, a plesačice plesne skupine P4 pod vodstvom Maje Kučar otplesale su dvije zavidne koreografije.

 

Modele su obukle dizajnerice Gabrijela Kanižaj, vlasnica modnog brenda 'g Blue', koja je svojim elegantnim haljinama doprinijela svečanosti eventa, dok je dizajnerica Blaženka Roth, vlasnica modnog brenda 'B'Roth', svojim modnim komadima unijela dašak rocka i avangarde.

Posebna gošća večeri bila je Lidija Štokić, međunarodna frizerska sutkinja i stilistica sa zavidnom karijerom, koja je uveličala frizerski show jednom avangardnom frizurom i pokazala da ova umjetnost ne poznaje granice.

TEK POČETAK

- Želim zahvaliti svim modelima, fotografkinji Ivani Levačić, kao i videografkinji Ling Ding, te osoblju Park Boutique Hotela na savršenoj suradnji i strpljenju, te na mogućnosti da se ovakvo što održi uz samo tri tjedna planiranja. Također, velika zahvala ide svim divnim frizerima koji su svoje adventsko nedjeljno popodne odvojili kako bi prisustvovali našem showu, posebice onima koji su doputovali iz Slavonije, poručuje Patricia. 

 

Ovom je frizerskom poslasticom ujedno kolege upoznala sa svojim novim projektom, kao i dodatnom ponudom u vlastitom frizerskom studiju, a riječ je o nakitu za kosu s 'Trish' potpisom, kao i frizerske edukacije za frizere koji žele znati više.

- Ovo je tek početak jedne nove frizerske priče koju kreiram s puno ljubavi i strasti. Ovo je moja poruka da svaku, pa i najtežu situaciju, treba iskoristiti na najbolji mogući način i uvijek gledati kao na jednu novu priliku. Samo treba ustrajati i usuditi se sanjati, poručuje Patricia. Ona uživa u ostvarenju svojih dugo sanjanih snova.

Najnovije

Reci što misliš!