Promo

SA SMIJEŠKOM U OPTIČKOJ MREŽI

VAŠ DOMAĆI TELEKOM Puno dobrih vijesti iz Magić Neta i u novoj godini

VAŠ DOMAĆI TELEKOM Puno dobrih vijesti iz Magić Neta i u novoj godini
Magic Net

Magić Net aktivno je sudjelovao i na varaždinskom Adventu, a u siječnju se i nastavljaju akcije za njihove usluge po povoljnim cijenama.

Iza nas je, bez obzira na sva ograničenja, još jedna aktivna godina. Tako smo za kraj godine bili dio dosad najljepšeg Adventa u gradu Varaždinu uorganizaciji Turističkog ureda Varaždin.

Osigurali smo izlagačima aktivno korištenje naših usluga za njihove potrebe i uživali u šetnji gradom u adventskom ambijentu. Družili smo se na Ledenoj čaroliji i uživali u pogledu na grad na Panoramskom kotaču. Grijali smo se uz toplo adventsko vino i degustirali razne delicije na štandovima, a za kraj smo posjetili Kuću Djeda Božićnjaka.

Kad nismo bili u prilici prošetati gradom i vidjeti što se događaja na Lednoj čaroliji, tu je bila naša Live kamera s prijenosom uživo na našem YouTube kanalu. Nadamo se da ćemo se i ove godine svi zajedno družiti u najbržoj mreži kod domaćeg telekoma.

Live kamera: https://www.youtube.com/watch?v=p0s-G1qAoVs

Koristimo priliku da najavimo nastavak našeg GIGA popusta. Nakon velikog broja upita, odlučili smo naše Solo GIGA & Duo GIGA pakete ponuditi za 199 kn/mj. i to BEZ ugovorne obveze i bez ograničenja. Ova ponuda vrijedi do daljnjega za pakete Solo GIGA te Duo GIGA.

G1GA paket: https://mtnet.hr/blog/privatni/tisucu-razloga-g1gu-353/

Ove godine očekujte još mnogo dobrih vijesti i novosti od Vašeg jedinog domaćeg telekoma.

Sve ostale pakete možete naći na poveznici:

https://mtnet.hr/#main

Vaš domaći telekom, Magic Net. 

Najnovije

Reci što misliš!