Promo

#studijinženjerstvaokoliša

GEOTEHNIČKI FAKULTET Dan otvorenih prozora održava se svake srijede od 17 sati

GEOTEHNIČKI FAKULTET Dan otvorenih prozora održava se svake srijede od 17 sati
Geotehnički fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Studij Inženjerstva okoliša na Geotehničkom fakultetu bavi se temama gospodarenja otpadom, zaštite okoliša, zaštite površinskih i podzemnih voda, geotehnike, zelene energije i kružnog gospodarstvo te otvara vrata u područje tzv. zelenih poslova.

Steći diplomu u ovom području jedna je od najboljih stvari koje se moguučiniti za naš planet. Možda nije najpopularniji studijski program, ali je definitivno jedan od najvažnijih za budućnost. Nalaženje boljih načina za stvaranje planova održivog razvoja mora biti prioritet, a ovaj studij savršen je početak!

Dan otvorenih prozora

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako bi približili mogućnosti i perspektivu studiranja na Geotehničkom fakultetu, svake srijede tijekom siječnja, veljače, ožujka, i travnja u 17h organizira se Dan otvorenih prozora!

Pridružite se studentima i profesorima na platformi Zoom s javnim pristupom na sljedećoj poveznici.  (Meeting ID: 916 0715 6802 Passcode: 529433)

Za dodatne informacije vezane za upis na prvu godinu preddiplomskog studija posjetite stranicu: Upisi u prvu godinu studija - kako?

A kako je studirati kod nas prije nego posjetite Dan otvorenih prozora možete provjeriti i na Matura 2021 ili nas zapratite na društvenim mrežama #studijinženjerstvaokoliša.

 

Najnovije

Reci što misliš!