Promo

VIŠE OD OPTIČKE MREŽE

VAŠ DOMAĆI TELEKOM Usluge Magic Neta dostupne i u 'Texasu', prigradskim naseljima, a uskoro pokriven i 'Đurek'

VAŠ DOMAĆI TELEKOM Usluge Magic Neta dostupne i u 'Texasu', prigradskim naseljima, a uskoro pokriven i 'Đurek'
Magic Net

S početkom ove godine Magic Net nastavlja sa širenjem svoje ponude u optičkoj mreži na nove dijelove grada Varaždina. Tako su usluge Magic Neta dostupni i u varaždinskom kvartu Texas, a uskoro će biti u potpunosti pokriven i kvart Đurek.

- Cilj nam je izgraditi mrežu za cijeli grad Varaždin u što kraćem vremenu. Trenutno su u fazi prebacivanja postojećih korisnika s bakrene na novu optičku infrastrukturu, i to bez dodatnih troškova – ističu u Magic Netu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz grad Varaždin, nisu zaboravili i na mještane u okolici grada.

- Želimo još jednom istaknuti i podsjetiti na to da su od prošle godine naše usluge dostupne i u naseljima Kućan Donji, Kućan Gornji, Kućan Marof, te Zbelava – poručuju u Magic Netu.

Za detaljnu provjeru usluga dostupnih na vašoj adresi, možete ih kontaktirati. Sve kontakte možete pronaći na sljedećem linku --> https://mtnet.hr/kontakt/

Kako konstantno rade na poboljšanju kvalitete usluga, svojim korisnicima u optičkoj mreži od sada mogu ponuditi i novi HUAWEI OptiXstar optički router koji omogućuje surfanje putem WiFi veze s brzinom većom od 1000 Mbps.

Svi novi korisnici G1GA paketa router dobivaju besplatno, a svi ostali korisnici optičkih paketa mogu zatražiti novi Huawei OptiXstar router uz nadoplatu (možete ih kontaktirati za više informacija). Važna napomena: Za potpuni doživljaj, korisnički uređaj mora podržavati WiFi 6 ili 802.11AX tehnologiju!

Magic Net ovim putem također želi naglasiti da su svjesni trenutne vrlo teške situacije u društvu.

Magic Net: Nema povećanja cijena usluga!

Svi smo zatečeni valom poskupljenja koji nas je preplavio. Svjedoci smo svakodnevnog povećanja cijena energenata, namirnica, a u konačnici i usluga. U Magic Netu ističu kako cijene sve svoje sadašnje i buduće korisnike, osobito one koji su s njima dugi niz godina, od samih početaka.

Upravo su svojim dugogodišnjim korisnicima zahvalni što su od skromnih početaka izrasli u najpouzdaniji i najpristupačniji domaći telekom. Prvenstveno iz tog razloga odlučili su da neće dizati cijene svojih usluga, kako bi barem malo doprinijeli lakšem nošenju s ovom nimalo zavidnom situacijom.

- Odlučili smo, kao i uvijek, biti Vam podrška u najvećoj mogućoj mjeri. Hvala Vam što ste uz nas! -  poručuju iz Magic Net-a.

Vaš domaći telekom - Magic Net

Najnovije

Reci što misliš!