Promo

NAJABOLJA ZABAVA u GRADU - DO 5 ujutro!

'DUO VIKEND' U DISKAČU U petak Trash Shooters Party, a u subotu velika nagradna igra!

'DUO VIKEND' U DISKAČU U petak Trash Shooters Party, a u subotu velika nagradna igra!
Diskač Varaždin

I ovog vikenda u Diskaču vas očekuje odlična zabava, uz odlične cijene pića po 10 kuna i brojna iznenađenja, dobra vijest je da je produženo radno vrijeme, od 21h do 05h ujutro.

Nakon prošlog vikenda i odlične zabave u petak, uz Studentski Mega Party, u subotu uz Vodka-Mix Semafor LOVE Party te nedjelju uz Uskršnji Mega Party, nadolazeći vikend je takozvani 'Duo-vikend'.

Diskač Varaždin - Vodka-Mix Semafor LOVE Party

Ovog vikenda party program u Diskaču je dva dana, petak i subotu. I to do 05h ujutro oba dana, što je po drugi puta u ovoj godini s dužim radnim vremenom.

Petak je rezerviran za Shooters Trash Party gdje sve posjetitelje na ulazu dočekuju GRATIS Shooteri dobrodošlice uz poznatu glazbu najvećih i najpoznatijih dance HITOVA 90' gdje nas u DEVEDESETE vraća svima nama znani i daleko poznati DJ MIREK!!

U subotu je popularni nagradni TABLET Boat Party uz DJ Tenoxa gdje imate prilike dobiti na 1. mjestu TABLET Huawei 10'', na 2. mjestu BROD po odabiru a na 3. mjestu 10X Party Pića također po odabiru za sebe i ekipu.

Pravila su jednostavna, za svaki naručeni boat/brod dobiva se kupon na koji se upiše svoje ime/prezime i ubacuje u nagradnu kutiju kod DJ-a

Dobitnike se izvlači tokom noći!!

Rezervirajte svoje stolove na vrijeme tokom tjedna, prije vikenda u inbox putem Facebook-a ili DM putem Instagram-a. Rezervacija stolova je BESPLATNA!!
Svatko tko podigne svoj prethodno rezerviran stol do 22:00h, dobiva 3x Party Pića po odabiru GRATIS za sebe i svoju ekipu, požurite jer brojevi stolova su ograničeni!!

Svakog tjedna Diskač priprema i nagradne igre koje možete potražiti na  njihovoj Facebook stranici na sljedećem linku -> https://www.facebook.com/Diska%C4%8D-Vara%C5%BEdin-635232749916617/, a također i na Instagram stranici https://www.instagram.com/diskac_varazdin/?hl=hr

Igrajte se zabavite se, uživajte zajedno s nama u najboljim zabavama u gradu.

Najnovije

Reci što misliš!