Promo

VAŠ DOMAĆI TELEKOM

ZAJEDNO U OPTIČKOJ MREŽI Magic Net nudi posebne ponude u svibnju!

ZAJEDNO U OPTIČKOJ MREŽI Magic Net nudi posebne ponude u svibnju!

S početkom ove godine Magic Net nastavlja sa širenjem svoje ponude u optičkoj mreži na nove dijelove grada Varaždina. Tako su od sada putem optičke infrastrukture dostupni u naselju Texas, a uskoro će biti dostupni i u Ulici Zrinskih i Frankopana.

S početkom ove godine Magic Net nastavlja sa širenjem svoje ponude u optičkoj mreži na nove dijelove grada Varaždina. Tako su od sada putem optičke infrastrukture dostupni u naselju Texas, a uskoro će biti dostupni i u Ulici Zrinskih i Frankopana. U Magic Netu ističu da im je cilj pokriti cijeli grad Varaždin u što kraćem vremenu.

Ove godine odlučili su smanjiti cijene svojih paketa u optičkoj mreži te ukinuti ugovornu obvezu za privatne korisnike. Žele još jednom istaknuti i podsjetiti na to da su od prošle godine njihove usluge dostupne i u naseljima Kućani te Zbelava. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve zainteresirane pozivaju da im se jave za detaljnu provjeru usluga dostupnih na adresi.

Surfajte već od 135 kn mjesečno i to bez ugovorne obveze. Brzina Duo paketa 300/200 Mbps.
Za one koje žele više pripremili su Trio pakete s brzinom od 600/300 Mbps, 200 minuta fiksne telefonije te više od 75 TV kanala za samo 244 kn mjesečno.
A kao poslasticu za sve koje žele još više, tu je njihov Giga paket s brzinom od 1000/500 Mbps za 199 kn mjesečno također bez ugovorne obveze.

Kako konstantno rade na poboljšanju kvalitete usluga, svojim korisnicima u optičkoj mreži od sada mogu ponuditi i novi HUAWEI OptiXstar optički router koji omogućuje surfanje putem WiFi veze s brzinom većom od 1000 Mbps.

Svi novi korisnici G1GA paketa router dobivaju besplatno, a svi ostali korisnici optičkih paketa mogu zatražiti novi Huawei OptiXstar router uz nadoplatu (možete ih kontaktirati za više informacija). Važna napomena: Za potpuni doživljaj, korisnički uređaj mora podržavati WiFi 6 ili 802.11AX tehnologiju!

Budimo zajedno u optičkoj mreži i uživamo u valovima dobre glazbe. Tako najavljuju line up za nadolazeći 5 mjesec HIGH VIBES glazbenih događaja. Nastupi će DJ VOLTAIR, DJ NESHO, DJ, DOUBLE B, KAY ZRILL te house DJ DEEL CAPO.

Uživajte u dobroj glazbi uz domaći telekom - Magic Net.

Najnovije

Reci što misliš!