Promo

TROSTRUKI PROGRAM Trio vikend u Diskaču garantira odličnu zabavu!

TROSTRUKI PROGRAM Trio vikend u Diskaču garantira odličnu zabavu!

Sve je spremno za trostruki ludi vikend Party u Diskaču. Dobra vijest je da je i produženo radno vrijeme, od 22h do 06h ujutro.

I ovog vikenda u Diskaču vas očekuje odlična zabava, uz odlične cijene pića po 10 kuna i brojna iznenađenja tu je i trio-vikend, a dobra vijest je da je i produženo radno vrijeme, od 22h do 06h ujutro.

Nakon prošlog vikenda i odlične zabave u petak, uz Mashup House Party te subotu uz Semafor LOVE Party, nadolazeći blagdanski vikend je takozvani 'Trio-vikend'.

Semafor LOVE Party, Diskač, 21.05.2022.

 

Ovog vikenda party program u Diskaču je sva tri dana, petak, subotu te nedjelju i to do 06h ujutro i naravno sva tri dana FREE UPAD!!

Petak je rezerviran za Extra Maturantski Party, uz glazbu svima nama već poznatog DJ & MC Cromaddu, gdje sve maturantice i maturante na ulazu dočekuju besplatni Shooteri dobrodošlice i 8 Party Pića po 10 KN!!

U subotu je popularni Shooters Vodka-Mix Party uz poznatu glazbu DJ Zixa sa spuštenim cijenama pića miješanih sa Vodkom i 8 Party Pića po 10 KN!!

Veliko finale blagdanskog vikenda bit će u nedjelju, kada će biti Ladies Balkan Night, gdje na ulazu sve cure dočekuje Gratis Shooter Pink Lady i po 1. puta nastup extra razodjevenog i vrućeg gosta iznenađenja, podržanog uz glazbu DJ Tenoxa.

Svaki dan sve posjetitelje dočekuju GRATIS Shooteri dobrodošlice!!

Rezervirajte svoje stolove na vrijeme tokom tjedna, prije vikenda u inbox putem Facebook-a ili DM putem Instagram-a. Rezervacija stolova je BESPLATNA!!
Svatko tko podigne svoj prethodno rezerviran stol do 23:00h, dobiva 3x Party Pića po odabiru GRATIS za sebe i svoju ekipu, požurite jer brojevi stolova su ograničeni!!

Svakog tjedna Diskač priprema i nagradne igre koje možete potražiti na  Facebook stranici na sljedećem linku --> https://www.facebook.com/Diska%C4%8D-Vara%C5%BEdin-635232749916617/ a također i na Instagram stranici https://www.instagram.com/diskac_varazdin/?hl=hr

Igrajte se zabavite se, uživajte zajedno s nama u najboljim zabavama u gradu.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.