Promo

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Poduzeću INTEGRA d.o.o. iz Varaždina odobreno 1.861.792,58 HRK bespovratnih sredstava za EU projekt

Poduzeću INTEGRA d.o.o. iz Varaždina odobreno 1.861.792,58 HRK bespovratnih sredstava za EU projekt
Integra

Poduzeće INTEGRA d.o.o. iz Varaždina uspješno je provelo projekt pod nazivom “Proizvodnja i komercijalizacija samoposlužnog aparata za pileće medaljone i samoposlužnog aparata za mesne okruglice” ukupne vrijednosti 4.913.277,33 HRK uz bespovratna sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Projekt je proveden u sklopu javnog poziva “Inovacije u S3 područjima”. Ukupna vrijednost projekta je 4.913.277,33 HRK, a odobrena bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj iznose 1.861.792,58 HRK.

Provedba projekta započela je u kolovozu 2020. godine, a završava u kolovozu 2022. godine. Projektom je obuhvaćena proizvodnja i komercijalizacija inovativnih proizvoda - samoposlužni aparat za pileće medaljone i samoposlužni aparat za mesne okruglice. Projekt je uključivao nabavu materijalne imovine i uspostavljanje inovativnih procesa proizvodnje.

Provedbom projekta poduzeće je uvelo inovativne proizvode na tržište, zaposlilo dva nova djelatnika te povećalo prihod od prodaje. Sve to u konačnici je utjecalo na povećanje same konkurentnosti poduzeća.

Projekt je uspješno pripremljen i proveden zahvaljujući dobroj suradnji vlasnika koji najbolje poznaje postojeće stanje i buduće potrebe poduzeća te Fine'se Consultings d.o.o. kao vanjskih suradnika odnosno consulting tima širokog spektra znanja i relevantnog iskustva.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.