Promo

Praktičnost na prvom mjestu

PRAKTIČNOST NA PRVOM MJESTU Muške torbice za svaki dan - crna ili smeđa?

PRAKTIČNOST NA PRVOM MJESTU Muške torbice za svaki dan - crna ili smeđa?

Kada birate mušku torbicu za svakodnevno korištenje, prvo je i najvažnije da se uvjerite da vam pruža sve što vam je potrebno. Bilo da se radi o mnogo korisnih pretinaca za gadgete ili o velikim pretincima za dokumente i prijenosna računala. Sljedeće što trebate imati na umu je estetika. Odabir boje ovisi o izgledu koji želite postići. Najbolje je uzeti u obzir neke ključne faktore prilikom odlučivanja između crne i smeđe boje.

Praktičnost na prvom mjestu

Iako su muškarci još uvijek u prosjeku manje spremni na modno eksperimentiranje od žena, muške torbice sve više postaju pravilo, a ne iznimka. Tržište je puno različitih modela i boja tako da čak i oni muškarci koji su manje skloni modnim novostima mogu naći nešto za sebe. A ako su nam zadnje dvije godine nešto pokazale, onda je to da svaki muškarac svakako treba dobru torbu za svakodnevno korištenje. Bilo da je na putu na posao, u vožnji javnim prijevozom ili u posjeti trgovini, svaki bi muškarac pri ruci trebao imati barem jednu masku za lice i bočicu sredstva za dezinfekciju ruku. Par rukavica ili čak dezinficirajućih maramica mogu se koristiti kao rezerva, ali ništa od toga ne pokriva vaš novčanik, telefon i ključeve. Nažalost, ni dublji, širi džepovi na muškim hlačama, kaputima i košuljama ne daju dovoljno mjesta za osnovni stupanj spremnosti. Ili, ako je tako, kao kod kratkih kargo hlača i lakih kaputa, muškarci imaju tendenciju pretjerivanja i natrpavanja džepova što negativno utječe na estetiku, a to nikakva količina lakoće ili samouvjerenosti neće nadoknaditi. Zato su muške torbice sve popularnije. Praktične su, imaju mnogo pretinaca za spremanje stvari i ne smetaju nakon što ih se prebaci preko ramena.

Koju boju odabrati

Kad su u pitanju muške torbice, najčešći odabir boja su crna ili smeđa. Ako se ne možete odlučiti koju biste odabrali, razmislite o nekim od sljedećih faktora. Crna vam torba automatski daje korporativan i puno profesionalniji izgled. Dakle, ako želite da svi znaju da ste ozbiljni, onda je crna boja za koju ćete se odlučiti. Osim profesionalnosti, istaknut će i vašu eleganciju te će dodati profinjenost vašem cjelokupnom izgledu. Također, crna se boja veoma lako kombinira s drugim bojama, zato će funkcionirati bez obzira na to koje je boje vaše odijelo, kaput ili jakna. Također razmislite i o boji remena i cipela koje najčešće nosite. Naime, ako je to ikako moguće, dobro je uskladiti boju torbe, remena i cipela. Dakle, ako imate mnogo crnih cipela i remena, crna će vam torba ne samo dobro doći, već vam je neophodna. Usklađivanje boje torbe, remena i cipela također vrijedi i za smeđu boju. Što se tiče smeđe boje, ona predstavlja kreativan i opušten stil tako da bi više odgovarala opuštenijem radnom okruženju koje možda ima elegantan i ležeran stil odijevanja. Smeđa je torba savršen odabir za svakodnevne aktivnosti, večernji izlazak ili odlazak na piće s prijateljima. Još je jedna dobra stvar smeđih torbi to što su dostupne u različitim nijansama. Tako možete birati između žutosmeđe, boje kestena, tamnosmeđe i mnogih drugih nijansi.

Odaberite onu torbu koja vam se najviše sviđa i odgovara većini navedenih faktora. Važno je da budete svjesni da obje boje izgledaju elegantno te će obje biti prikladne za bilo koje radno mjesto. Ključni čimbenici o kojima trebate razmišljati su želite li biti formalniji i klasičniji ili kreativniji i ležerniji, a pritom također imati na umu ostatak svoje garderobe.

Najnovije

Reci što misliš!