Promo

UPISI U TIJEKU

Škola stranih jezika - Žiger = usluga vrhunske kvalitete i izvrsnosti s pokrićem!

Škola stranih jezika - Žiger = usluga vrhunske kvalitete i izvrsnosti s pokrićem!
Škola stranih jezika Žiger

Prva privatna škola stranih jezika u Hrvatskoj ponovno kreće s prijavama u jezične programe! Trenutno su u tijeku UPISI u programe učenja stranih jezika za sve uzraste, hrvatskog jezika za strance te ALOHA mentalne aritmetike za najmlađe!

Prva privatna škola stranih jezika u Hrvatskoj ponovno kreće s prijavama u jezične programe! Trenutno su u tijeku UPISI u programe učenja stranih jezika za sve uzraste, hrvatskog jezika za strance te ALOHA mentalne aritmetike za najmlađe!

PRIJAVNI OBRAZAC

KOJI JEZICI SE MOGU NAUČITI U ŠKOLI ŽIGER I GDJE?

Uz standardnu ponudu jezika koji uključuju engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, ruski, poljski, slovenski te švedski valja spomenuti i redovite grupe hrvatskog jezika za strance te ALOHA mentalnu aritmetiku za djecu. Nastava uživo se održava na više lokacija u Varaždinu i Ivancu, u vašoj školi, vrtiću ili poduzeću, a možete se priključiti i nekoj od ONLINE grupa!

ŠKOLA ŽIGER – JEDINI I PRAVI ODABIR ZA UČENJE STRANIH JEZIKA!

Više od 32 godina tradicije, Eaquals akreditacija, učenje jezika uz korištenje suvremene tehnologije, rad u malim grupama, individualizirani pristup, motivirani i stručni nastavnici i ugodno okruženje samo su neki od razloga zašto je upravo naša Škola pravi i jedini izbor za Vvas. U nastavku saznajte kako je Škola Žiger narasla od male škole do najprepoznatljivijeg brenda i sinonima za kvalitetno učenje stranih jezika ne samo diljem Varaždinske županije već i cijele Hrvatske!

DOKAZ IZVRSNOSTI: ŠKOLA ŽIGER = EAQUALS ŠKOLA!

Škola Žiger 2001. godine podvrgnula se vanjskom vrednovanju kvalitete EAQUALS-a, međunarodnog udruženja kvalitetnih škola stranih jezika. Nakon stjecanja statusa akreditiranog člana, u društvu svega 123 najbolje europske i svjetske  škole, jedini u Hrvatskoj imamo mogućnost izdavanja međunarodne EAQUALS svjedodžbe! 

S ciljem održavanja usluge na vrhunskoj razini, svake četiri godine Škola prolazi kroz proces reakreditacije i provjere kvalitete. Na zadnjoj inspekciji 2022. godine postigli smo izvrstan rezultat u čak 11 područja izvrsnosti, čime smo nadmašili čak i EAQUALS-ove standarde.

Više na: Uspješno obavljena još jedna Eaquals inspekcija! & Dokaz izvrsnosti: Škola Žiger = Eaquals škola!

INOVATIVANE METODE POUČAVANJA UZ KORIŠTENJE SUVREMENE TEHNOLOGIJE U NASTAVI

Način poučavanja jezika u našoj Školi može se opisati kao spoj tradicije, kvalitete i tehnološke inovacije.

Kroz EU projekt 'Poboljšanje kvalitete usluge kroz IKT u nastavi i poslovanju' svim polaznicima omogućili smo zanimljiviju i efikasniju nastavu u skladu s modernim tehnološkim zahtjevima. Rezultat su motiviraniji polaznici koji brže stječu znanja stranih jezika na jedan inovativan, zanimljiv i kreativan način.

Naše učionice opremljene su novim laptopima, pametnim pločama i ekranima, robotima Cubetto, Ozobot i Sphero Bolt te iPad-ima s dodacima Osmo Genius i Osmo Coding. 

Učenje stranih jezika ne mora biti monotono i usmjereno na upijanje znanja iz knjige, zar ne? Naši profesori potrudit će se da nastava bude zabavna, edukativna i prilagođena potrebama svih polaznika!

Više na: Suvremena tehnologija u nastavi stranih jezika - primjeri iz prakse

OSIGURAJTE PREDNOST NA TRŽIŠTU RADA UZ SPECIJALIZIRANE PROGRAME:

POSLOVNI, PRAVNI I MEDICINSKI ENGLESKI / NJEMAČKI 

Naš tim čine kvalificirani i stručni profesori stranih jezika s bogatim iskustvom u provođenju specijaliziranih programa stranih jezika. Primjenom suvremenih i učinkovitih nastavnih metoda našim polaznicima omogućujemo usavršavanje stručne terminologije, bilo da se radi o engleskom ili njemačkog jeziku. Poseban naglasak stavljen je na poslovni, pravni i medicinski jezik kako bismo osigurali uspješnu i učinkovitu komunikaciju naših polaznika u međunarodnom poslovnom okruženju.

NASTAVNICI ŠKOLE ŽIGER = TIM ZA KVALITETU!

Naši nastavnici jedan su od glavnih razloga zašto odabrati upravo našu Školu! Uz kontinuirani trud i zalaganje tijekom prenošenja znanja, naši profesori prepoznatljivi su po profesionalnosti, ugodnom pristupu u radu te umijeću motiviranja polaznika. Uz to, kontinuiranim usavršavanjem na konferencijama i Erasmus+ projektima, održavanjem radionica na stručnim skupovima HUPE, KDV te konferencijama Zajednice za strane jezike kod HGK te učenjem kroz vlastiti interni program usavršavanja svim nastavnicima se omogućuje razvoj novih vještina koje osiguravaju vrhunsku uslugu i izvrsne rezultate kod poučavanja stranih jezika. 

Više na: https://skolastranihjezika.ziger.hr/novosti/187-adries-konferencija-u-splitu

POHAĐAJTE NASTAVU UŽIVO ILI ONLINE UZ NAŠE VERIFICIRANE PROGRAME!

Škola Žiger 2009. godine je kao jedna od prvih u Hrvatskoj verificirala programe općeg i poslovnog engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, francuskog, ruskog, hrvatskog, nizozemskog, slovenskog, švedskog i poljskog jezika, a 2022. godine svi programi su verificirani i za online izvođenje!

Drugim riječima sve programe nudimo u online varijanti, a bez obzira na to kako pohađate nastavu, online ili uživopo završenom stupnju uz međunarodnu Eaquals svjedodžbu stječete jednako vrijedne državne svjedodžbe s pravom javnosti, a položeni stupanj može se unijeti u e-radne knjižice.

CAMBRIDGE ISPITI POLAŽU SE U NAŠOJ ŠKOLI: NAJPRESTIŽNIJI CERTIFIKATI O POZNAVANJU ENGLESKOG JEZIKA ZA MLADE I ODRASLE

Škola Žiger već dugi niz godina priprema kandidate za Cambridge ispite, a uspjeh naših polaznika i 100%-tna prolaznost velika su nam motivacija za nastavak održavanja kvalitetnog poučavanja stranih jezika.

Zanima vas više? Kliknite na link i saznajte: Sve što trebate znati o Cambridge Assessment English Young Learners ispitima & Najprestižniji certifikati o poznavanju engleskog jezika za mlade i odrasle

HRVATSKI ZA STRANCE & POLAGANJE ISPITA ZA STALNI BORAVAK

Za strance i poslodavce koji zapošljavaju strance u ponudi je hrvatski jezik za strance. Škola Žiger ovlaštena je izdavati Potvrde u svrhu izdavanja dozvole stalnog boravka ili državljanstva.

DODATNI PROGRAMI: ALOHA MENTALNA ARITMETIKA

Računanje može biti pravi užitak, a dokaz za to su upravo naši Alohači! Pitate se što je zapravo ALOHA mentalna aritmetika? Radi se o najstarijem međunarodnom programu mentalnog i intelektualnog razvoja za djecu, koji se temelji na znanstvenim istraživanjima o mozgu, a glavni cilj je stvoriti jači mozak pomoću abakusa i mentalnog računanja.

ALOHA program u Školi Žiger usko je povezan s igrom kako bi nastava bila što kreativnija i zabavnija za naše najmlađe polaznike. Uz to, u nastavi koristimo i naš poznati robot Cubetto, kroz koji povezujemo programiranje i računanje. Naši nastavnici kombiniraju vježbe mentalne aritmetike s edukativnim i zabavnim aktivnostima pa tako djeca ostvaruju napredak ne samo u matematici već u svim školskim predmetima.

Ova godina svakako je u znaku mentalnog računanja jer je naša polaznica Nika osvojila treće mjesto u Kids 3 kategoriji nacionalnog ALOHA natjecanja!

Više na: ALOHA svijet supermoći u Školi Žiger & Izniman uspjeh male Nike na nacionalnom ALOHA natjecanju! �

OVLADAJTE VJEŠTINOM JAVNOG GOVORENJA UZ ŠKOLU GOVORNIŠTVA

Jeste li znali da je strah od javnog govora prvi na ljestvici svih strahova? Nemojte biti dio statistike i prevladajte strah od javnog govorenja uz naš jedinstven program!

Škola govorništva uključuje stjecanje osnovnih teoretskih znanja iz govorništva te njihovu praktičnu primjenu, a program je koncipiran po principu „nauči i primjeni“ što znači da polaznici odmah primjenjuju stečena znanja i zajedno ih analiziraju.

Tijekom školske godine polaznici će ovladati osnovnim vještinama javnog govorenja, pregovaranja, debatiranja. Naučit će zašto je važno dobro slušati sugovornika, naučit će uvjerljivo argumentirati svoje stavove te prepoznati pogreške i smicalice u argumentaciji svojih sugovornika.

Škola Žiger nudi vam kvalitetu s pokrićem, prijavite se već danas i iz prve ruke saznajte zašto smo upravo mi lideri u poduci stranih jezika već 32 godine:

[email protected] / 042 330 385

PRIJAVNI OBRAZAC

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.