Promo

PRVI TAKAV U HRVATSKOJ

KOPRIVNICA U subotu počinje jedinstveni Srednjovjekovni božićni sajam!

KOPRIVNICA U subotu počinje jedinstveni Srednjovjekovni božićni sajam!

Putujući trgovci, vatreni show, mušketiri i haramije, dvorske lude i žongleri, srednjovjekovne kupke, uz nezaobilaznu gozbu prigodnih delicija i slastica koje spremaju kuhari i pekari, moći će se naći na Srednjovjekovnom božićnom sajmu.

Od petka počinje drugi po redu Srednjovjekovni božićni sajam u Koprivnici.

Na njemu će se predstaviti više od 30 obrtnika i izlagača te ugostitelja, na mističnom prostoru najstarijeg koprivničkog trga - Trga dr. Leandera Brozovića. Svi izlagači će biti u autentičnim, drvenim kućicama.

U parku ispred gradskog muzeja, pa i u samim muzejskim odnosno dvorišnim prostorijama muzeja, posjetitelji će potpuno besplatno od 03. - 23. prosinca (samo vikendima) moći doživjeti atmosferu jedinstvenog Srednjovjekovnog božićnog sajma u Hrvatskoj.

Uz mnogobrojne atrakcije poput putujućih trgovaca, vatrenog showa kojeg spremaju koprivnički mušketiri i haramije, dvorskih luda i žonglera, srednjovjekovne kupke te putujućih trgovaca, sajam će obilovati domaćim odnosno podravskim proizvodima naših obrtnika, a sve to uz nezaobilaznu gozbu prigodnih delicija i slastica koje spremaju kuhari i pekari na sajmu.

U pripremi su i mnogobrojne radionice za djecu, a oni nešto stariji moći će u podrumu muzeja kušati i kupiti vina najboljih podravskih vinara s buduće vinske ceste Podravine.

Napomenimo i da je ulaz na jedinstveni Srednjovjekovni božićni sajam besplatan za sve posjetitelje.

Sajam će biti otvoren od 16 do 21 sat, a evo i kompletnog programa Sajma: 

>> PROGRAM (Srednjovjekovni božićni sajam) <<

Vidimo se od 03.-23. prosinca u Koprivnici!

 

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.