Promo

Projekt "Na putu do smanjenja rizika od katastrofa" u Varaždinu!

Projekt

Pozivamo vas u srijedu u 10:00 sati na Trg kralja Tomislava u Varaždinu, gdje ćete na zabavan i poučan način dobiti korisne informacije o katastrofama uzrokovanim prirodnim prijetnjama i kako se s njima nositi

U sklopu kampanje “Usvojimo znanja da šteta bude manja”, Ravnateljstvo civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova organizira edukativno-zabavnu manifestaciju, posebno namijenjenu roditeljima i djeci školske dobi, kako bi se upoznali s modelima koji vjerno prikazuju situacije poput potresa, poplava i erozije te naučili kako se pripremiti i zaštititi u slučaju iznenadnih nepogoda. Svijet je sve više suočen s nepredvidivim prirodnim događajima koji mogu uzrokovati ljudska stradavanja i velike materijalne štete. Zato je dobra priprema najvažnija! Stečenim znanjem i spremnošću svi zajedno možemo aktivno utjecati na smanjenje rizika od katastrofa te umanjiti njihove posljedice.

Varaždin je, nakon Zagreba i Osijeka,  grad u kojem će se građanima prezentirati i simulator potresa, a nakon toga će se predstaviti i u Rijeci i Splitu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pozivamo vas u srijedu u 10:00 sati na Trg kralja Tomislava u Varaždinu, gdje ćete na zabavan i poučan način dobiti korisne informacije o katastrofama uzrokovanim prirodnim prijetnjama i kako se s njima nositi.

Kampanja je dio projekta "Na putu do smanjenja rizika od katastrofa", financiranog iz fondova Europske unije, kojeg Ravnateljstvo civilne zaštite provodi u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje.

Dodatne informacije o projektu i sudjelovanju u aktivnostima možete pronaći na stranici Ravnateljstva civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova: https://civilna-zastita.gov.hr/

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video