Tak blizu, a tak lepo

U SUBOTU VELIKA GIMNASTIČKA FEŠTA

GIMNASTIČKA FEŠTA Pokazni gimnastičarski dan u centru Čakovca

GIMNASTIČKA FEŠTA Pokazni gimnastičarski dan u centru Čakovca

Kao dio najave početka nove gimnastičke sezone, a predvođeni najboljim međimurskim sportašem - srebrnim olimpijcem Filipom Udeom, u Gimnastičkom klubu Marijan Zadravec Macan napravit će veliku gimnastičku feštu u centru Čakovca.

Što se sve može isprobati u programima gimnastičkog kluba bit će demonstrirano na otvaranju sezone u subotu 3. rujna 2022. od 10 sati kada će u gradskom središtu na Trgu Republike Macanovci postaviti poligon s brojnim spravama koji će moći iskušati djeca različite životne dobi. Tako će na prostoru ispred spomenika Nikoli Zrinskom, popularnom orlu, naći sportski poligon, napuhanci, slatkiši, glazba te zabava uz trenere animatore koji će čakovečku špicu pretvoriti u gimnastičku dvoranu na otvorenom.

Svi koji su barem jednom isprobali gimnastiku kažu da je riječ o divnom bazičnom sportu koji potiče motoriku cijelog tijela te je odličan  prvi korak prema kasnijem bavljenju bilo kojim drugim sportom.

Odobreni i verificirani programi

Iz Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan s ponosom ističu kako su svi klupski programi odobreni i verificirani od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Kako bi dodatno pomogli roditeljima na početku nove vrtićke i školske godine, svim polaznicima U RUJNU DAJU 50% POPUSTA na članarinu.

Ako još niste član Macana, a želite upisati svoje dijete u gimnastičke programe, možete to učiniti putem aplikacije IT Sport na linku https://itsport.hr/app/gkmzm/register, a sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 095 702 08 77 te mailom na [email protected] 


 

Najnovije

Reci što misliš!