Policija iznijela detalje subotnje nesreće u Optujskoj ulici u Varaždinu

Izvijestili smo o prometnoj nesreći koja se u subotu, 14. travnja, oko 9.50 sati dogodila u Optujskoj ulici u Varaždinu. Policija je u današnjem izvješu iznijela detalje događaja.

> PROMETNA NESREĆA Sudar osobnog automobila i policijskog vozila u Optujskoj ulici

– Muškarac starosti 50 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Hrašćice u smjeru Varaždina. Dolaskom do raskrižja sa prilaznom cestom stanice za tehnički pregled isključio se iz kolone koja se nalazila u traci namijenjenoj za promet ravno, te je skrenuo u lijevo na traku namijenjenu za skretanje u lijevo, a da se prethodno nije uvjerio da takvu radnju može učiniti da time ne dovodi u opasnost druge sudionike u prometu.

U tom trenutku je udario s prednjom lijevom stranom u prednju desnu stranu službeno policijsko vozilo kojim je upravljao 44-godišnji policajac, koji je obilazio kolonu vozila sa upaljenim svjetlosnim signalima. Nakon udara policijsko vozilo je odbačeno u lijevo nakon čega je prednjom stranom udarilo metalnu ogradu jednog dvorišta. Ozljede je zadobio 44-godišnji policijski službenik i 51-godišnja putnica u osobnom vozilu.

Medicinska pomoć je ozlijeđenim osobama pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede im za sada nisu okvalificirane – javlja policija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije