PROVALE Lopovi ‘operirali’: Ukrali bakrene hladnjake, gorivo, novac

Policijska uprava varaždinska zabilježila je nekoliko slučaja provala i krađa.

Od 23. do 26. ožujka u ulici Mihovila Pavleka Miškine u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u skladište poduzeća sa sjedištem u Zagrebu i otuđio više komada uskladištenih rabljenih bakrenih hladnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 23. do 26. ožujka, u ulici Vilka Novaka u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u dva teretna vozila u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Varaždinu te iz rezervoara otuđio za sad neutvrđenu količinu goriva. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 26. ožujka oko 17.30 sati, u ulici Šemovečkih žrtava u Varaždinu, dvoje nepoznatih počinitelja ušlo je u kuću u vlasništvu 81-godišnjakinje te otuđilo iznos od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije