KRIMINALITET Brojne krađe i provale na području Varaždinske županije

U ponedjeljak, 8. svibnja, u Gornjoj Voći nepoznati je počinitelj provalio je u gospodarsku zgradu i vikend kuću vlasništvo 24-godišnjakinje, iz koje je ukrao gusnatu kadu, dvije peći na kruta goriva i otpadno željezo.

Visina materijalne štete se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti i otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U Banjšćini provalio u vikendicu 65-godišnjaka

U srijedu, 10. svibnja, oko 21.30 sati u Banjšćini na Varaždin Bregu, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u vikend kuću vlasništvo 65-godišnjaka.

Policija nastavlja rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela te podnose kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

U Ulici braće Radić u stani 41-godišnjaka ukrao zlatni nakit i pištolj

U Ulici braće Radić u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz stana u vlasništvu 41-godišnjaka ukrao zlatni nakit i pištolj. Visina materijalne štete se procjenjuje na više tisuća kuna.

Policija poduzima mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U Ulici Zrinskih i Frankopana 83-godišnjakinji ukrale nekoliko tisuća kuna

Oko 10.45 sati u Ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu, do stana u vlasništvu 83-godišnjakinje došle su dvije nepoznate ženske osobe te pod izlikom da su donijele masažer, ušle u stan, i iskoristivši nepažnju oštećene, iz više prostorija ukrale su iznos od nekoliko tisuća kuna.

Policija poduzima radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije