Proteklog vikenda dogodilo se ukupno osam prometnih nesreća

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno osam prometnih nesreća i to jedna prometna nesreća sa smrtno stradalim osobama, četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i tri prometne nesreće s materijalnom štetom, prema informacijama dobivenim iz Policijske uprave varaždinske.

>> FOTO: U teškoj nesreći poginulo troje ljudi, više osoba završilo u bolnici

Tijekom ovog vikenda u kontroli prometa utvrđeno je ukupno 93 prekršaja.

U petak, 2. rujna, u Petrijanečkom Gaju, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 52-godišnjak koji je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola iz smjera Gornjeg Vratna u smjeru Petrijanca. Zbog ne držanja vozila u kretanju sredinom obilježene prometne trake sletio je vozilom u cestovni jarak i zadobio ozljede. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

U nedjelju 4. rujna dogodile su se tri prometne nesreće i to u Donjem Vratnu gdje je ozlijeđen 31-godišnjak. On je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola iz smjera Strmca Podravskog u smjeru Donjeg Vratna. Vozilom je sletio u cestovni jarak i zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici.

Također je ozlijeđena jedna osoba u prometnoj nesreći u ulici Stanka Vraza u Varaždinu. Biciklom je ne prometnom površinom upravljao 60-godišnjak, te je dolaskom do nogostupa ulice Stanka Vraza započeo skretati ulijevo prema Optujskoj ulici kad je nogostupom iz suprotnog smjera nepropisno upravljala biciklom 78-godišnjakinja, te je došlo do udara bicikla i pada oba vozača na kolnik.Vozačica bicikla je zadobila ozljede, te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici.

U mjestu Kaniža, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Osobnim vozilom je upravljala 36-godišnjakinja iz smjera Jerovca u smjeru Kaniže. Dolaskom do raskrižja sa nije se zaustavila na postavljeni znak obavezno zaustavljanje, ušla je u raskrižje i oduzela prednost prolaska motociklu kojim je iz smjera Ivanca u smjeru Lepoglave upravljao 55-godišnjak te je došlo do sudara osobnog vozila i motocikla. Vozač motocikla i 50-godišnja suputnica zadobili su ozljede u prometnoj nesreći, a medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede im za sada nisu okvalificirane. Zbog očevida promet je tom dionicom bio zatvoren za sav promet te se odvijao obilaznim pravcima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije