KRAĐE U Jakopovcu ukradena alkoholna pića, u Varaždinu mobitel i novčanik

U predhodnih nekoliko dana na području Varaždinske županije dogodilo se nekoliko krađa.

Tako je od 26. do 31. svibnja u Varaždinskoj ulici u Jakopovcu, nepoznati počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 70-godišnjaka te otuđio alkoholna pića, prehrambene proizvode i drugo. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 10. do 31. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u Vinogradima Ludbreškim. Tom je prilikom pretražio unutrašnjost, a popis otuđenih predmeta i visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U srijedu, 30. svibnja, od 8.30 do 15.30 sati, u Varaždinskoj ulici u Velikom Lovrečanu, nepoznati je počinitelj ušao u kuću u vlasništvu 71-godišnjaka i otuđio iznos od nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U četvrtak, 31. svibnja oko 3.30 sati u ugostiteljskom objektu na Trgu kralja Tomislava u Varaždinu, nepoznati je počinitelj okrao 20-godišnaka. Navedeni je prišao oštećenom te mu iz stražnjeg džepa hlača otuđio mobitel u vrijednosti od više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U četvrtka, 31. svibnja, oko 2 sata u ugostiteljskom objektu u Bakačevoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel i novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima u vlasništvu 21-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije