Vijesti / Crna kronika

U ISTRAŽNOM ZATVORU

NA VARAŽDINSKOM SUDU Muškarca (28) tereti se da je skoro ubio suprugu, hitna joj spasila život

NA VARAŽDINSKOM SUDU Muškarca (28) tereti se da je skoro ubio suprugu, hitna joj spasila život
Siniša Sović/Foto agencija Sjever; Davor Puklavec/Pixsell

'Žrtva je zadobila otvorenu ranu glave s oštećenjima kostiju lubanje, a smrtni ishod izbjegnut je pružanjem hitne medicinske pomoći', piše u priopćenju DORH-a...


Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 29. veljače provelo prvo ispitivanje uhićenog hrvatskog državljanina (28) i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela pokušaja teškog ubojstva.

- Postoji osnovana sumnja da je 28-godišnjak 27. veljače 2020. u kući u okolici Varaždina, s ciljem da usmrti svoju izvanbračnu suprugu koju je ranije zlostavljao, zadao joj više udaraca rukama i nogama po glavi i tijelu, a potom ju određenim alatom udario u glavu. Oštećenica je zadobila otvorenu ranu glave s oštećenjima kostiju lubanje, a smrtni ishod izbjegnut je pružanjem hitne medicinske pomoći - piše u priopćenju DORH-a.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 28-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!