Vijesti / Afera 'Psihijatar'

AFERA PSIHIJATAR

Čehok kaže da nema veze s 'onim' psihijatrom. Ovi dokumenti pokazuju da nije baš tako

Čehok kaže da nema veze s 'onim' psihijatrom. Ovi dokumenti pokazuju da nije baš tako
Varaždinski.hr

Gradonačelnikova supruga, državna odvjetnica, tražila je izuzeće u kaznenom predmetu protiv psihijatra zbog - poznanstva.

Vezana vijest:

Ivan Čehok, psihijatrija AFERA PSIHIJATAR ČEHOK PSIHIJATROV ZAŠTITNIK? 'To je potpuna glupost. S njim nemam ni privatne ni poslovne odnose'

- Ja poznajem skoro sve varaždinske liječnike. Ali nisam ni u privatnim ni u poslovnim odnosima s psihijatrom za koga me pitate. Ni moja obitelj nema ništa s time.

Rekao nam je to varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok kada smo ga upitali kako se njegovo ime našlo u Aferi psihijatar koja potresa varaždinski kraj.

Pacijentice poznatog varaždinskog psihijatra, a svakoga dana sve ih je više, optužuju liječnika za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje.

Vezana vijest:

Psihijatrija PSIHIJATAR PREDATOR OVAKO JE 'LIJEČIO' PACIJENTICE 'Kad si živčana, samo zamisli da ti ljubim sise'

Bivša partnerica kontroverznog liječnika, koji je s njom vezu započeo dok je bila njegova pacijentica, javno je izjavila da joj je prijetio Čehokovim utjecajem.

Gradonačelnik je sve to nazvao običnom 'patkom', no Čehokovo ime u tome kontekstu nitko nije izmislio. Za to ima i dokaz. Riječ je o jednom od mailova koji su bivši partneri izmijenili u vrijeme svojih sudskih sporova. Iz njega je razvidno da se psihijatar poziva na gradonačelnika kao osobu bilo od povjerenja bilo od utjecaja.

- Tu je x ljudi, od gradonačelnika, naših prijatelja, i da ne nabrajam, koji to mogu potvrditi - piše psihijatar svojoj bivšoj partnerici 21. lipnja 2018. godine, u vrijeme kada su se između njih vodili sudski sporovi.

Da je između Čehokove obitelji i kontroverznog psihijatra i njegove obitelji bilo više od usputnog neobaveznog poznanstva, kako to prikazuje gradonačelnik, dokazuje i činjenica da je njegova supruga, državna odvjetnica Anamarija Masten-Čehok, 19. rujna 2018. tražila izuzeće u kaznenom predmetu protiv psihijatra.

- Navodim da osumnjičenog i oštećenu, kao i njihove obitelji, osobno poznajem, zbog čega molim da se spis dodijeli drugom zamjeniku - stoji u službenoj zabilješki gradonačelnikove supruge predanoj Općinskom državnom odvjetništvu.

Oštećena spomenuta u ovome citatu je bivša psihijatrova partnerica.

- Napominjem da mene gospođa Anamarija Masten-Čehok ne poznaje, dok moje roditelje može znati samo iz viđenja i nikakva veza s mojom obitelji sigurno nije bila razlog za traženje izuzeća od postupanja u tome predmetu - kaže.

Vezana vijest:

Ivan Čehok, bolnica AFERA PSIHIJATAR ČEHOK DEMANTIRA 'Objavljeni dokumenti nisu dokaz da imam veze s psihijatrom i njegovom obitelji'

Osvrće se i na spomenutu elektroničku poštu u kojoj psihijatar spominje gradonačelnika.

- Ako se ne poznaju i nemaju nikakve odnose, zašto ga onda spominje kao osobu koja će potvrditi određene privatne stvari pred sudom? Zašto njegova supruga otklanja raditi na predmetu i Općinsko državno odvjetništvo zaključuje da postoje razlozi za otklon? - pita se bivša psihijatrova partnerica i dodaje da ovo nije jedina korespondencija u kojoj se on pozivao na Ivana Čehoka. Na njega se, kaže, pozivao i u brojim drugim situacijama u kojima joj je prijetio.

Dodatak 7.9.2020. 9:00: Gradonačelnik Ivan Čehok demantira da bi ovi dokumenti bili dokaz za ikakvu povezanost njega s psihijatrom i njegovom obitelji. Njegovu reakciju pročitajte u povezanoj vijesti

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video