Vijesti / Afera 'Psihijatar'

AFERA PSIHIJATAR

ČEHOK DEMANTIRA 'Objavljeni dokumenti nisu dokaz da imam veze s psihijatrom i njegovom obitelji'

ČEHOK DEMANTIRA 'Objavljeni dokumenti nisu dokaz da imam veze s psihijatrom i njegovom obitelji'
Varaždinski.hr, PIXSELL

Kontroverzni psihijatar gradonačelnika spominje kao obiteljskog intimusa, no on sve negira.

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok reagirao je na članak objavljen na portalu Varaždinski.hr 6. rujna u 20:37 sati, pod naslovom "Čehok kaže da nema veze s 'onim' psihijatrom. Ovi dokumenti pokazuju da nije baš tako".

Vezana vijest:

Ivan Čehok, Anamarija Masten Čehok AFERA PSIHIJATAR Čehok kaže da nema veze s 'onim' psihijatrom. Ovi dokumenti pokazuju da nije baš tako

Riječ je o članku u kojem donosimo sadržaj dokumenata koji pokazuju da ga varaždinski psihijatar optužen za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje navodi kao osobu od povjerenja, upućenu u obiteljske prilike. Također donosimo i dokument u kojem je njegova supruga, državna odvjetnica, izuzeta iz kaznenog predmeta protiv psihijatra zbog poznanstva s liječnikom i njegovom obitelji.

Demanti gradonačelnika Ivana Čehoka u nastavku prenosimo u cijelosti.

"Poštovani uredniče, nijedan dokument koji ste objavili nije ni na koji način potvrdio ono što na jedan grub i perfidan način želite prikazati – da imam bilo kakve veze s osobnim privatnim životom spomenutih ljudi.

Privatna korespondencija između dvoje ljudi, od kojih jedno spominje gradonačelnika (što čini i stotine drugih ljudi) nisu nikakav dokaz da sam u bilo kakvom odnosu s tim osobama, osobito pak ne dokaz da bih ja mogao bilo što govoriti o njihovim privatnim problemima. Niti znam za te probleme niti bih kao gradonačelnik mogao na njih utjecati.

Također, činjenica da se moja supruga izuzela zbog toga što poznaje obitelji oštećenih ili osumnjičenih stvar je njezine profesionalne savjesti kao i odluke nadležnih. Ja i opet ponavljam da i ja poznajem mnogo ljudi, ali nisam zbog toga u odnosima prijateljstva, poslovne vezanosti ili slično, osobito pak ne znači da bih poznavao obiteljske (ne)prilike."

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video