Vijesti / Crna kronika

Prometna nesreća

Sudar automobila i neregistriranog motora kod Klenovnika, motociklist završio u bolnici

Sudar automobila i neregistriranog motora kod Klenovnika, motociklist završio u bolnici
Damir Spehar/Pixsell

Motociklom je upravljao 18-godišnjak, a za nesreću je kriva 56-godišnja vozačica automobila.

U srijedu, 20. siječnja oko 17.20 sati na županijskoj cesti između Lipovnika i Žarovnice, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba, izvijestila je PU varaždinska.

Žena starosti 56 godina upravljala je osobnim vozilom u smjeru Žarovnice, a prilikom izlaska iz lijevog zavoja na ravni cestovni potez, započela je skretanje ulijevo na parkiralište, a da prethodno nije propustila neregistrirani i neosigurani motocikl kojim je iz suprotnog smjera, zadržavajući smjer kretanja, prije stjecanja prava, upravljao 18-godišnjak, navode iz PU varaždinske.

Pritom je došlo do naleta prednjeg dijela motocikla u prednji lijevi dio osobnog vozila. Vozač motocikla je uslijed udara izgubio nadzor nad upravljačem te sletio u desno na parkiralište gdje je udario u parkirano osobno vozilo.

Motocikl je od siline udara odbačen na zemljanu površinu, dok je vozač odsklizao po parkiralištu i udario u drugo parkirano osobno vozilo. Ozlijeđeni je motociklist prevezen u Opću bolnicu Varaždin, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!