Vijesti / Crna kronika

objavio index

OBJAVLJEN NALAZ Stričak nakon incidenta kod Straussa imao 2,02 promila alkohola u krvi

OBJAVLJEN NALAZ Stričak nakon incidenta kod Straussa imao 2,02 promila alkohola u krvi
Varaždinski.hr

Župan Anđelko Stričak prošlog je tjedna rekao da su prije incidenta popili 'koju čašu vina'...

Index.hr objavio je toksikološki nalaz objavljen 24. rujna u jutarnjim satima, nakon incidenta ispred kluba Strauss u kojem je sudjelovao varaždinski župan Anđelko Stričak. Prema nalazu, Stričak je u krvi imao 2,02 promila alkohola.

Vezana vijest:

Anđelko Stričak INCIDENT U STRAUSU VIDEO Stričak odgovorio na nova pitanja o incidentu: 'Da, konzumirali smo alkohol'

Stričak je prošlog tjedna potvrdio da je prije incidenta konzumirao alkohol.

- Ako pitate jesmo li tu večer konzumirali alkohol… Pa kad se izađe piju se i sok i kava, mi smo tu večer sve to konzumirali, između ostalog popili smo i koju čašu vina. Ako je to vaše pitanje, da, konzumirali smo alkohol - rekao je Stričak.

Index ističe kako su Stričaka pokušali kontaktirati, no nisu dobili odgovor ni na poziv ni na SMS poruku. Odgovor su dobili iz Varaždinske županije.

- Vezano uz navedeni incident, a kojeg spominjete u upitu, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak sve je već nekoliko puta ponovio u javnosti i o navedenoj temi nema više ništa za dodati. Navedenim incidentom bave se nadležne institucije RH te daljnju komunikaciju vezano uz cijeli događaj ne smatramo potrebnom.

Anđelko Strčak sudjelovao je u incidentu kod Straussa nakon otvorenja Varaždinskih baroknih večeri. Prema snimci koju je objavio Telegram, vidljivo je da je Stričak bio aktivan sudionik incidenta, iako je on prethodno tvrdio da tome nije tako. Incident je završio napadom mlađe osobe na Stričaka, mladić ga je čašom udario u glavu.

Stričak je nakon napada odveden na hitnu, a policija je izvijestila da je i prekršajno prijavljen zbog vrijeđanja policijskih službenika.

Nakon incidenta, Stričakovu ostavku zatražiili su Reformisti, HSS i MOST, dok je SDP zatražio ispriku.

Snimku incidenta možete pogledati ispod teksta.

 

Najnovije

Reci što misliš!