Poznati detalji subotnje prometne nesreće u kojoj su ozlijeđene četiri osobe

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 30. rujna, oko 2.25 sati u Trstenjakovoj ulici u Varaždinu, ozlijeđene su četiri osobe. Mladić u dobi od 24 godine upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,54 promila iz smjera Optujske ulice u smjeru Starčevićeve ulice.

> Sletio s ceste, udario u drugi auto pa završio na krovu, četiri osobe ozlijeđene

Policija je iznijela detalje događaja.

– Zbog bitno smanjenih vozačkih sposobnosti uslijed utjecaja alkohola i neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, u jednom je trenutku izgubio nadzor nad upravljačem i vozilom sletio udesno van ceste te na pješačko-biciklističkoj stazi, u zanošenju, udario u metalni stup prometnog znaka.

Nakon toga je u prevrtanju udario u dvorišnu ogradu te stražnje dijelove dva parkirana osobna vozila, da bi se vozilo zaustavilo na krovu, udarivši prednjim dijelom u metalnu ogradu na bočnom zidu ulaza u podzemnu garažu.

U prometnoj je nesreći ozlijeđen vozač i troje putnika iz vozila starosti 22, 20 i 17 godina. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove ozljede za sad nisu okvalificirane – stoji u izvješću Policijske uprave varaždinske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije