DETALJI U Ledincu krajem kolovoza pretučen Zlatko Korpar – pouzdanik USKOK-a

Prije više od tjedan dana izvijestili smo da su, zasad nepoznati počinitelji, pretukli i nanijeli teške ozljede 50-godišnjaku u Ledincu.

> UŽAS U LEDINCU Ušli u kuću 50-godišnjaka te ga pretukli i teško ozlijedili

Prema pisanju Indexa, pretučeni je Zlatko Korpar, bivši šef Autoceste Rijeka – Zagreb i Ceste Varaždina, koji je 2011. godine bio Uskokov pouzdanik u slučaju curenja informacija.

– Napadači su mu polomili ruku i nogu, a na mjesto zločina dovezli su se u crnom BMW-u zagrebačkih oznaka. Napadači su ga sačekali u mraku ispred vikendice i pretukli šipkama. Na nozi su mu slomljene obje kosti potkoljenice, a dobio je i brojne udarce po glavi i tijelu. Posvuda oko mjesta napada bilo je tragova krvi, ali ne i korisnih tragova o napadačima – piše Jutarnji list.

Korpar je, piše dalje Jutarnji list, osim što je bio predsjednik Uprave Cesta Varaždin i direktor ARZ Rijeka – Zagreb, prema podacima Poslovne Hrvatske, bio i direktor tvrtke Kaming d.d. koja se bavi šljunčarenjem, pješčarenjem i vađenjem gline. Naveden je i kao osnivač i direktor tvrtke Colas Hrvatska d.d. koja je registrirana za rekonstrukciju i gradnju cesta i ostalih objekata niskogradnje, a do 2012. godine bio je član Nadzornog odbora Radio Varaždina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije