KRIMINAL Proteklog vikenda kralo se ‘na veliko’, ukradena i dva automobila

Policija je izvijestila o mnoštvu krađa tijekom proteklog vikenda – u Varaždinu, Sudovčini, Presečnom… Zabilježene su pritom čak dvije krađe automobila.

U petak, 4. kolovoza od 14.30 do 17.45 sati u iz dvorišta kuće u Presečnom nepoznati je počinitelj otuđio osobno vozilo marke “Hyundai Accent” vlasništvo 55-godišnjaka. Osobnim vozilom se koristio nepoznati počinitelj, te je vozilo u 23.15 sati uočeno parkirano uz cestu u Varaždinskoj ulici u Gornjem Vratnu od strane policijskih službenika Policijske postaje Varaždin. Na vozilu je napravljen očevid, nakon čega je vraćen vlasniku. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Kao što smo već bili izvijestili, u subotu, 5. kolovoza oko 15 sati u Trenkovoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio osobno vozilo marke suzuki sx4 vlasništvo 43-godišnjaka, kojim se odvezao u smjeru Međimurske ulice. Prilikom otuđenja je uočen po policijskim službenicima Policijske postaje Varaždin, koji su ga uz pomoć svjetlosnih i zvučnih signala pokušali zaustaviti. Nepoznati počinitelj je nastavio dalje sa bijegom upravljajući preko mosta u smjeru Kuršanca, gdje je u Čakovečkoj ulici u Kuršancu izazvao prometnu nesreću. Na mjestu izazivanja prometne nesreće, policijski službenici su nad muškarcem starosti 40 godina uporabili sredstva prisile. Zbog sudjelovanja u prometnoj nesreći na mjestu događaja od strane liječnika Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije pružena mu je liječnička pomoć, te je nakon liječničke pomoći odveden na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju Varaždin.

> POTJERA U Varaždinu ukrao auto pa u bijegu od policije sletio s ceste u Kuršancu

> MUŠKARAC IZ PARAGA Ukrao Suzuki, udario vozača bicikla i zabio se u ogradu

Od 3. do 4. kolovoza, u Varaždinskoj ulici u Sudovčini, nepoznati je počinitelj iz obiteljske kuće vlasništvo 64-godišnjaka otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 5. kolovoza, u ulici Ljudevita Gaja u Cestici, nepoznati je počinitelj iz vozila vlasništvo 36-godišnjakinje otuđio iz novčanika novac u iznosu od više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 5. do 7. kolovoza, u Biškupečkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u poslovne prostorije poduzeća koje se bavi proizvodnjom i otkupom povrća. U prostorijama je porazbacao stvari. materijalna šteta i otuđeni predmeti utvrditi će se naknadno. Protiv nepoznatog će se počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 5. kolovoza, u Varaždinu na parkiralištu kupališta “Aquacity“, nepoznati je počinitelj iz osobnog vozila otuđio torbicu sa dokumentima vlasništvo 52-godišnjaka. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije