Panika kod Varaždina: Klaun je stao uz cestu i mahao sjekirom

Maloljetnik maskiran u klauna u nedjelju poslijepodne stajao je uz cestu u Vinogradskoj ulici u mjestu Kaštelanec, kod Varaždina i strašio vozače.

‘Klaun’ je bio bio obučen u šareno prugasto odijelo, s kapom dvorske lude na glavi. U ruci je imao sjekiru kojom je mahao, kazali su za 24sata u PU varaždinskoj.

Policija je dojavu o klaunu dobila u 18.48 sati. Istraživanje je u tijeku. S obzirom da je riječ o maloljetniku, policija je pozvala i roditelje.

Danas se o događaju očitovala varaždinska policija.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin su jučer, 23. listopada dovršili kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 15 godina. Sumnja se da je jučer oko 18.45 sati u Varaždinskoj ulici u Kelemenu na naročito drzak i nepristojan način narušavao javni red i mir.

On je obukao odoru “dvorske lude” i na lice stavio crnu masku sa bijelim naličjem kostura, te u ruci držao sjekiru i kretao se Varaždinskom ulicom. Tom prilikom je neartikulirano zamahivao i strašio vozače koji su se kretali navedenom ulicom.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv 15-godišnjaka policijski službenici podnijeli su Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Varaždinu zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o Javnom redu i miru, te Zakona o oružju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije