Bivši pripadnik ‘Puma’ usmrtio nepokretnu 89-godišnju majku

Jelena R. (89) ubijena je jučer ujutro oko 5 sati u mjestu Kuzminec u općini Mihovljan, a nesretnu staricu navodno je usmrtio njezin 51-godišnji sin Milan R., bivši pripadnik 7. gardijske brigade ‘Puma’, izudaravši ju tupim predmetom.

Iz PU krapinsko zagorske samo su izvijestili da su dojavu o zločinu zaprimili u 5.29 sati, a dolaskom na mjesto događaja, zatekli su mrtvo tijelo 89-godišnjakinje te da ne mogu davati više informacija jer je kriminalisitičko istraživanje u tijeku.

Kako doznajemo od mještana, ubijena žena živjela je u kući sa 51-godišnjim sinom koji je bio sklon alkoholu. Navodno je nakon rata obolio od PTSP-a zbog čega je i počeo piti, a šokirani susjedi kažu kako je bio pripadnik Puma čiji je zapovjednik bio Ivan Korade. Iako je živio s majkom, nisu se baš slagali zbog njegove sklonosti alkoholu.

Posljednje dvije godine 89-godišnjakinja je bila nepokretna, a o njoj se brinula supruga drugog sina koja je živjela u blizini. Zbog čega je točno 51-godišnjak usmrtio svoju majku, još nije poznato, kao ni to čime joj je točno nanio smrtonosne ozljede. Susjedi pričaju kako ga je policija odvela u ranim jutarnjim satima. Očevidom je rukovodio dežurni zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije