Prometne nesreće u Sračincu i Varaždinu: Počinitelji pobjegli s mjesta nesreće

PU varaždinska u svom je priopćenju izvijestila o dvije prometne nesreće, jednoj u Sračincu, a drugoj u Varaždinu, kojima je ista poveznica – traga se za počiniteljima koji su pobjegli s mjesta nesreće.

Tako je jučer, 1. lipnja oko 11 sati u Varaždinskoj ulici u Sračincu, u prometnoj nesreći je ozlijeđena jedna osoba. Nepoznatim vozilom je upravljao vozač i uključivao se iz dvorišta u promet, a da se prije nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.
Prednjim je dijelom vozila udario u lijevi bočni dio bicikla kojim je biciklističkom stazom upravljala 47-godišnjakinja, koja je od udara pala na kolnik i zadobila ozljede, dok se nepoznati vozač udaljio s mjesta prometne nesreće.
Ozlijeđenoj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj nisu okvalificirane, a policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja prometne nesreće.

Jučer, 1. lipnja, oko 12.30 sati u ulici Stanka Vraza u Varaždinu, u prometnoj nesreći je ozlijeđena jedna osoba.
Nepoznatim vozilom je upravljao vozač iz smjera Stanka Vraza u smjeru Optujske, dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije se pješačkom prijelazu približio sigurnosnom brzinom kako bi mogao propustiti pješake koji su stupili već na pješački prijelaz te je prednjim djelom vozila udario u 21-godišnjeg pješaka koji je prelazio kolnik po obilježenom pješačkom prijelazu.
Od udara pješak je zadobio ozljede i medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Nepoznati vozač je napustio mjesto događaja, a da nije razmijenio osobne podatke i podatke o vozilu. Policijski službeni poduzimaju radnju cilju pronalaska nepoznatog vozila i vozača.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije