Poznate okolnosti nesreće u kojoj je smrtno stradalo dvoje djece u Donjem Vratnu

U romskom naselju kod Donjeg Vratna večeras je smrtno stradalo dvoje djece u dobi od dvije i tri godine. PU varaždinska izvanrednim je priopćenjem otkrila detalje nesreće.

> U romskom naselju kod Strmca smrtno stradalo dvogodišnje i trogodišnje dijete

– Danas, 2. svibnja oko 17 sati Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu da je u mjestu Donje Vratno nesretno stradalo dvoje djece. Utvrđeno je da su djeca starosti dvije i tri godine. Po dojavi su na mjesto događaja izašli djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije te je liječnik kod istih konstatirao smrt. Na mjesto događaja izašla je zamjenica Županijske državne odvjetnice koja je u suradnji sa policijskim službenicima obavila očevid. Očevidom je utvrđeno da su se djeca igrala bez nadzora nedaleko iza obiteljske kuće i upala u nezaštićenu jamu u kojoj se nalazila veća količina vode te su smrtno stradali.

Po nalogu zamjenice Županijske državne odvjetnice tijela su prevezena u Opću bolnicu Varaždin gdje će se obaviti medicinska obdukcija. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja – javila je PU varaždinska.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije