Prometne nesreće u Gredi i Brezovoj Gori zbog neopreznog pretjecanja i brzine

U subotu, 8. kolovoza oko 21.40 sati u mjestu Greda dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 27-godišnjakinja. Osobnim vozilom je iz smjera Varaždina u smjeru Ivanca upravljao mladić starosti 19 godina. Ulaskom u lijevi nepregledni zavoj započeo je pretjecati vozilo ispred sebe te je u cijelosti je prešao na lijevu prometnu traku.
Prednjim dijelom vozila naletio je na prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 35-godišnjak, dok je putnica vozila zadobila ozljede. Ozlijeđenoj je medicinska pomoć pružena u bolnici, a ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

U nedjelju, 9. kolovoza oko 14.30 sati u Brezovoj Gori, izvan naselja dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 48-godišnjak.
On je upravljao motociklom iz smjera Ivanca u smjeru Trakošćana gdje je zbog neprilagođene brzine kretanja u desnom nepreglednom zavoju izgubio nadzor nad motociklom i prešao na suprotnu kolničku traku. Tada je lijevim dijelom motocikla udario u zadnji lijevi bočni dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao muškarac starosti 44 godine.
Motociklist je zadobio ozljede, a medicinsku pomoć su mu na mjestu događaja pružili djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, izvještava policija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije