Plivački klub Barok: Martini Štefinec srebro, Leoni Juriša bronca na ‘Vidri’

Plivači iz Plivačko kluba ‘Barok’ u subotu, 22. listopada nastupili su na mitingu ‘Vidra’ u Zagrebu. U jakoj konkurenciji od ukupno 474 natjecatelja iz 18 hrvatskih klubova, varaždinski PK Barok predstavilo je 33 plivačica i plivača.

Najistaknutiji članovi bili su Leona Juriša – sa osvojenom broncom na 100 metara delfin u E kategoriji, te Martina Štefinec sa srebrom na 100 metara prsno u A kategoriji.

Treba istaknuti i Niku Dobovičnik, Luku Cvetka i Erika Hunjeka koji su bili nadomak medalja. Nika je doplivala do 4. mjesta na 100 metara slobodno i 5. mjesta na 100 m mješovito u D kategoriji; Luka je u A kategoriji, u vrlo neizvjesnoj utrci na 100 metara slobodno, zauzeo 5. mjesto na 100 metara slobodno, zaostavši samo 2 desetinke za medaljom, dok je Erik Hunjek bio 5. na 100 metara slobodno u E kategoriji.

Predstavljali su još i Anja Mirilović, Hana Ivanković, Ivona Valentak, Anamarija Zavrtnik, Dora Jurak, Mila Mitrović, Katja Balažinec,Matej Đaković, Filip Kukec, Bruno Obrstar, Niko Balenta, Petra Gašparac, Dorijan Klepač, Luka Štumberger, Tia Mihinjač, Ida Marić, Karlo Rogina, Ivan Turkalj,Fran Čurdija, Buga Stipan, Matej Čok, Hrvoje Smontara, Luka Kokotec, Davorin Suhanek, Noa Stolnik, Patricija Lončarić, Lana Cvetko te Iva Vresk.

Plivači su ostvarili preko 130 osobnih rekorda. Sljedeći nastup očekuje ih 5. studenog na Kupu Grada Koprivnice. Nastupit će kadeti, mlađi kadeti i početnici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije