Muška seniorska karate reprezentacija na Sveučilištu Sjever

Muška seniorska karate reprezentacija Hrvatske, koja se u Varaždinu priprema za predstojeće Svjetsko prvenstvo, posjetila je u petak, 14. listopada Sveučilište Sjever.

Hrvatske reprezentativce i stručni stožer u ime Sveučilišta dočekao je prorektor, izv.prof.dr.sc. Goran Kozina, koji ih je proveo prostorima Sveučilišta i predstavio im različite studije i programe koje Sveučilište Sjever nudi potencijalnim studentima.

S obzirom na to da su reprezentativci u velikoj mjeri ujedno i studenti, prorektor Kozina ukratko im je opisao načine na koji se na Sveučilištu Sjever praktična i stručna znanja inkorporiraju u nastavne procese te im pokazao kabinete za izvođenje praktične nastave koji su, po svojoj opremljenosti i kvaliteti, među najboljima u Hrvatskoj.

Izbornik reprezentacije Esad Garibović , uz zahvalu što su članovi reprezentacije imali priliku posjetiti Sveučilište Sjever, posebno je istaknuo da su svi odreda, osim što su vrhunski sportaši, uspješni što u akademskom, što u poslovnom životu.

Zahvalio je u ime reprezentativaca na potpori i dobrim željama koje su im uputili djelatnici i studenti Sveučilišta te izrazio nadu da će se iz austrijskog Linza, gdje se krajem mjeseca održava Svjetsko prvenstvo, vratiti s nizom odličja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije