Profesori i učenici iznimnim programom obilježili 380. obljetnicu Prve gimnazije

Povodom obilježavanja 380. obljetnice Prve gimnazije Varaždin bivši i sadašnji profesori i učenici organizirali su zanimljiv glazbeno scenski program koji se održao ispred glavnog ulaza u gimnaziju u Pavlinskoj ulici i na pročelju škole čime su svečano otvorili desetodnevni program koji će se odvijati u gimnaziji.

>> Prva gimnazija slavi 380 godina, u ponedjeljak glazbeno-scenska poslastica!

Za scenski nastup zaslužni su članovi dramske družine Theatron, a glazbeni program obogatili su bivši i sadašnji učenici i profesori Dražen Dragović, Krunoslav Rukelj, Zvonimir Chytil, Anita Huđek, Sofija Cingula, Vesna Leljak Petković, Nikola Novak, mladi bend John Doe, Marija Hodalj, vokalni ženski sastav Allegre, Brass kvintet Glazbene škole Varaždin, Lucija i Dinko, Petra Vurušić, Monika Zlatarek te Glazbena radionica škole.

Za rasvjetu i ozvučenje zaslužan je Zlatko Ožeg, a za bannere uz Dražena Dragovića, Krunoslava Rukelja, Zvonimira Chytila, Vesnu Leljak Petković i Nikolu Novaka, Slavica Kelemen, Bojana Barlek i Amata Mesek. Nastup je završio himnom ‘Gaudeamus’ koju su učenici nakon svojih nastupa zajedno otpjevali.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije