‘Siguran Ludbreg’: Najavljen projekt povećanja znanja sudionika u prometu

Na ’24. Ludbreškom sejmu’ predstavljen je projekt ‘Siguran Ludbreg’ kojeg provodi Grad Ludbreg u suradnji sa Autoklubom Ludbreg i Srednjom školom Ludbreg.

Na sajmu su podijeljeni letci građanima kako bi ih se informiralo o ciljevima projekta te aktivnostima koje će se provoditi tijekom realizacije projekta.

Projekt će se provoditi šest mjeseci i bit će usmjeren na povećanje znanja sudionika u prometu, provedbu praktično – edukativnih radionica te educiranjem mladih vozača o važnosti pridržavanja propisanih brzina na prometnicama visokog rizika te širenjem znanja i informacija o tome kako povećati sigurnost u prometu za sve uključene.

Provest će se tri edukacije za mlade vozače sa područja Mjesnih odbora Ludbreg, Hrastovsko i Sigetec tijekom mjeseca listopada 2016. godine. Na edukacijama će se prezentirati preventivne mjere kako bi se mladi vozači do 24 godine podučili za sigurnu vožnju i potaknuli na odgovorno ponašanje u prometu.

Na web portalu Grada Ludbrega, www.ludbreg.hr, nalazi se on-line upitnik o ponašanju sudionika u prometu za razvijanje baze podataka o sigurnosti u prometu na području Grada Ludbrega. Mole se mladi vozači do 24 godine te ostali građani naselja Ludbreg, Hrastovsko i Sigetec da ispune on-line upitnik kako bismo izradili kvalitetnu bazu.

U upitniku građani te mladi vozači mogu dati svoje primjedbe, mišljenja i prijedloge za poboljšanje sigurnosti prometa u svojem naselju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije