FOTO Ekipa Donje Višnjice najspretnija na 4. višnjičkim seoskim igrama

Pet je višnjičkih zaselaka protekle subote, 2. srpnja, odmjerilo snage, spretnost i vještine na 4. višnjičkim seoskim igrama, piše Lepoglava.Net.

Igre su održane u organizaciji Udruge za sport i rekreaciju ‘Sport za sve’ Višnjica, a i ove su godine okupile brojne mještane Višnjice koji su lijepo sunčano popodne iskoristili za rekreativno druženje i zabavu.

Ekipe su se natecale u ukupno deset disciplina – potezanju konopa u muškoj i ženskoj konkurenciji , bacanju kamena, skoku u dalj s mjesta za žene te skoku u dalj s mjesta za muške natjecatelje, trkama u vreći, šinama i štulama, gađanju tronošca i penjanju uz stožinu.

Najuspješnija je bila ekipa Donje Višnjice slaveći naslov pobjednika 4. višnjičkih seoskih igri ispred ekipe Vesi kojoj je pripalo drugo mjesto i trećeplasirane ekipe Komes Brijega. Četvrta je bila ekipa Bednjice, dok je peto mjesto zauzelo Zalužje.

Uz navedene sportske discipline organizirane su još dvije discipline u kojima su ekipe trebale prezentirati svoje kuharske vještine u spravljanju kotlovine i štrukli.

Najbolju kotlovinu napravila je ekipa Bednjice, dok su najbolje štrukle bile one ekipe Komes Brijega.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije