FOTO Gourmet: Jutro u znaku placa i vina, popodne u znaku najboljih restorana

Nakon u petak održanog Vegefesta, Gourmet Varaždin 2016 nastavljen je danas ujutro programom pod nazivom ‘Plac – kak je negdar bil’. Poslijepodne donosi predstavljanje najboljih restorana, a cijeloga dana održava se i XVII. Županijska izložba vina Varaždinske županije ‘Vinska rapsodija 2016’.

Već u 7 sati ujutro započela je prodaja na tom prostorno ‘izmaknutom’ placu. Izlagači i prodavači smjestili su se na brojne štandove, ponudivši raznoliku ponudu domaćeg povrća, voća i cvijeća, domaćih proizvoda i prerađevina, domaćeg alata i pribora… Sve domaće!

Za glazbeni dio programa bio je zadužen Puhački orkestar KUD-a Željeznica, svirali su tamburaši… Atmosfera je bila prava ‘placovska’, a doprinos tome dali su i ljubitelji dobre kapljice koji su se okupili uz vinske uzorke (koje, gledano količinski, uzorcima treba shvatiti tek uvjetno).

Subotnji program ide dalje. U 17 sati je svečano otvorenje cijelog Gourmeta i tada počinje i prezentacija restorana, koja će potrajati sve od 21 sat. Za glazbenu kulisu zadužen je atraktivni Trio Decoro, koji svira od 17:30 do 20:30, a od 21 sat pa sve do 23 sata okupljene će zabavljati Pink Studio. Sve to zaokružit će voditelji programa – Mirko Fodor i Krunoslav Čolo.

Bacite pogled na dio jutarnje atmosfere i uputite se na popodnevni dio istražiti što su to priredili najbolji kuhari ovoga kraja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije