FOTO Hrvatska može bolje: Prosvjed u tijeku, Varaždinci ‘položili test’!

Započelo je okupljanje za prosvjed podrške Cjelovitoj kurikularnoj reformi pod nazivom ‘Hrvatska može bolje’. Varaždinski prosvjed, možemo reći, najmlađi je, no reakcije na incijativu više su nego pozitivne. Barem ako je vjerovati društvenim mrežama.

No kao što pokazuju fotografije koje vam donosimo, Varaždinke i Varaždinci nisu jaki samo na društvenim mrežama. Već u 18 sati, kad je zakazan službeni početak prosvjeda, Korzo je bilo prilično popunjeno.

Okupljenima se prvo obratila Dubravka Novak, organizatorica prosvjeda podrške u Varaždinu.

– Ovo nije političko okupljanje, nas ne zanimaju boje, nas zanimaju reforme – kazala je Dubravka.

Nakon nje govorile su Draženka Stančič, knjižničarka iz Osnovne škole Ivanec, koja je radila na području Informacijsko-komunikacijske tehnologije, te Nataša Sajko, profesorica iz Medicinske škole Varaždin, koja je sudjelovala na unapređenju područja Hrvatskog jezika. Odgajateljice iz varaždinskih vrtića svojim je govorom predstavila Tatjana Kelnerić, a orator koji je najviše ‘razbudio’ Varaždince bio je Lovro Lukavečki, predsjednik Županijskog vijeća učenika.

> Pročitajte cjeloviti tekst o prosvjedu i pogledajte veliku fotogaleriju: ‘Hvala vam što ste došli, dali podršku i pokazali da Varaždin želi bolje!’

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije