Završio najuspješniji MOP Špancirfest: Različitost programa bila je ključna!

Peto izdanje multimedijalnog festivala MOP Špancirfest je iza nas, a program koji je najavljivan kao najbogatiji do sada, privukao je zavidan broj posjetitelja.

Sve je počelo prošlog ponedjeljka, otvorenjem izložbe u Galerijskom centru.

> FOTO Počeo je MOP Špancirfest festival: Varaždin idućih dana ‘živi’ multimediju

Tijekom festivala, u HNK u Varaždinu održano je 13 predavanja, a u palači Herzer šest radionica s tematikom digitalnih tehnologija i principa njihovog korištenja u stvarnom radnom okruženju.

Osim radionica za odrasle, prikazao se i eksperimentalni film ‘Forever‘ Varaždinke Monike Rusak, a u Šetalištu Vatroslava Jagića održala se i kreativna radionica uvoda u dizajn za najmlađe.

– Ovogodišnji MOP Špancirfest prošao je odlično, a posjetiteljima se najviše sviđala različitost programa – svi su pronašli nešto za sebe. Uistinu ne mogu izdvojiti što je najviše zainteresiralo posjetitelje, cijeli im se program svidio. Možda je ove godine malo manji interes bio za predavanja, ali program je uistinu bio širokog spektra – kazao je Fran Mubrin, predsjednik udruge MOP.

Radionice su, prema riječima organizatora, bile popunjene do zadnjeg mjesta, a na njima su prisustvovali i pojedinci koji su se prvi puta susreli s nekim područjima multimedije.

– Svi su iznimno bili zadovoljni načinom na koji smo radili networking s predavačima, a velik je bio interes za izložbama.

Ipak, čini se kako se posebno istaknuo zabavni sadržaj i 3D mapping.

– Prepuni su bili kafići, zabava je trajala do sitnih noćnih sati. Sve u svemu, značajan broj posjetitelja uživao je na ovogodišnjem MOP Špancirfestu i svi smo uistinu zadovoljni – zadovoljno je zaključio Mubrin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije