NAJMATURANTI Glasovanje za najmaturantski razred je u tijeku, dajte svoj glas

Glasovanje za najmaturantski razred Međimurske i Varaždinske županije u 2016. godine započelo je u petak 13. svibnja i traje do utorka 17. svibnja do 23.59 sati, kad je u Disko klubu Šampion u Domašincu proglašenje najboljih – onih koji u fotonatječaju na Facebook profilima eMedjimurja i Varaždinskog osvoje najviše glasova.

Među varaždinskim maturantima trenutno s 456 glasova vodi 4.D – Prehrambeni tehničari – Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola. Na drugom mjestu se sa 412 glasova nalazi 4. GIM Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola – Prirodoslovna gimnazija, a na trećem 4.A – Prva gimnazija Varaždin s 328 glasova.

U Međimurju s 1386 glasova prednjači 4.D – Srednja škola Čakovec, na drugom mjestu a 968 glasova je pozicioniran 4.E – Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec, a na trećem 4.A – Srednja škola Čakovec sa 691 glasom.

Situacija se mijenja iz sata u sat. Kako je bilo i prijašnjih godina, i ove godine može doći do velikih preokreta – jer glasovanje traje do utorka 17. svibnja do 23.59 sati.

Glasujte i vi za svoje favorite i pogledajte kako su se u odore ove godine obukli varaždinski i međimurski maturanti!

>>> Međimurski maturanti

>>> Varaždinski maturanti

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije