Dva javna programa u Varaždinu i Ludbregu s Candramauli Swamijem

U petak 13. svibnja Njegova Svetost Candramauli Swami, duhovni učitelj bhakti yoga tradicije, gostovat će na javnom programu u varaždinskoj Gradskoj športskoj dvorani Arena (Vip, 1. kat; Šetalište Franje Tuđmana 1) u 18.30 h. Program će se sastojati od meditativne glazbene točke i predavanja s naslovom ‘Postoji li rješenje za sve životne probleme?’.

Drugi javni program održat će se u Ludbregu u ponedjeljak 16. svibnja u Gradskoj knjižnici i čitaonici Mladen Kerstner (Trg Svetog Trojstva 19) s početkom u 19 sati. Ludbreška publika imat će priliku upitati Swamija sve što ih zanima o temi:

‘Kako pronaći znanje koje donosi istinsku sreću u naš život?’.

Ulaz je na oba programa slobodan, a organizira ih Udruga za promicanje duhovne kulture “Atmarama” u suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom Mladen Kerstner, Ludbreg.

O Candramauli Swamiju

Njegova Svetost Candramauli Swami misionar je i duhovni učitelj bhakti yoge – tisućljetne indijske tradicije duhovnoga znanja kakvo je predstavljeno u Bhagavad – giti, drevnoj riznici mudrosti, knjizi koja je oduševljavala ljude poput Alberta Einsteina, Schopenhauera, Nikole Tesle, Goethea, H.D. Theureaua i mnogih drugih.

Bhakti yogu prakticira duže od 40 godina, služi u Indiji, Europi i USA, a u posljednjih ga se desetak godina često može vidjeti u zatvoru – naime kao začetnik i idejni vođa projekta ISKCON Prison Ministry održava duhovne programe po zatvorima svijeta, šireći ovu mudrost i razveseljavajući i zatvorenike. Učenik je Njegove Božanske Milosti A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada čijom je zaslugom mudrost Bhagavad –gite poklonjena zapadu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije