Najavljeni županijski sportski susreti dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

Središnji odbor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnice Varaždinske županije donio je odluku da će se sportski susreti dragovoljaca i veterana Domovinskog rata održati u subotu, 4. lipnja u Memorijalno rekreacijskom centru hrvatskih branitelja, piše eIvanec.

Također, kako je 6. lipnja dan osnivanja UDVDR Podružnice Varaždinske županije, u sklopu sportskih susreta obilježit će se i 21. obljetnica djelovanja udruge.

Branitelji iz šest Ogranaka na terenima koji se nalaze u sklopu bivše vojarne u Optujskoj ulici u Varaždinu odmjerit će svoja znanja i vještine u nogometu, šahu, streljaštvu i potezanju užeta, odigrat će se i turnir u pikadu za žena, a pobjednici će zastupati Varaždinsku županiju na državnom natjecanju tijekom listopada u Karlovcu.

Također, bit će tu i nekoliko rekreativnih disciplina, poput kartanja bele i viseće kuglane na kojima će sudjelovati svi zainteresirani, uključujući i goste iz županijskih udruga Regije Sjever.

Brojne aktivnosti

Nadalje, u analizi proteklih aktivnosti iz Ogranka Ivanec su kao najvažnije istaknuli izrade programa po natječajima, tribinu prof. dr. Zdravka Tomca, obilježavanje 18. obljetnice postojanja Ogranka te 24. obljetnice pogibije Josipa Magaša provedene u suradnji sa lokalnom Udrugom Prigorec.

Prioriteti u nadolazećem periodu su 2. Memorijalni planinarski pohod u spomen na poginule i umrle branitelje s ivanečkog područja koji se organizira 29. svibnja u suradnji sa Planinarskim klubom Ivanec te nastavak suradnje s građanskim udrugama s područja Ivanca među kojima vlada sve veći interes za zajedničke projekte sa Ogrankom.

Iz ivanečkog Ogranka uputili su ispriku svim kolegama što zbog izostanka očekivane potpore grada Ivanca nisu u mogućnosti organizirati Županijske susrete, a u skladu s planom i ranijom odlukom Središnjeg odbora UDVDR Varaždinske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije