FOTO Na Banfici skinuli kotače s auta: Mislio sam da ne vidim dobro!

Pavel Đuga u jutarnjim je satima krenuo na parkiralište pred zgradom u Ulici Ruđera Boškovića na Banfici, a tamo ga je dočekalo iznenađenje.

– Iz daljine, kad sam hodao prema svom automobilu, primijetio sam kako mi nedostaje jedan kotač. Kad sam se približio i obišao automobil, vidio sam da nedostaju sva četiri. Pomislio sam da ne vidim dobro, upitao sam se što je to, o čemu je riječ. Umjesto kotača auto je bio poduprt ciglama – započeo je svoju priču Pavel.

Nakon što je pozvao policiju koja je napravila zapisnik, kontaktirao je osiguranje kako bi se sanirala šteta. Ipak, to mu nije sad neka utjeha.

– Felge na mojem Hyundaiju su bile aluminijske, a iako je do nas bio parkiran bolji automobil, počiniteljima su se očigledno više svidjele moje. To nije mogao napraviti jedan čovjek, ali u noćnim satima kad nema nikoga nije to teško napraviti. Više njih učini to bez problema, ne treba mnogo vremena.

Prema procjeni šteta iznosi 15 tisuća kuna, a Pavel sumnja da će se pronaći počinitelj(i).

– Dok se ne pronađu počinitelji smišljam način kako da se to ne ponovi. Čuo sam da postoji neka zaštita koja onemogućava skidanje guma. Uz to, možda ne bi bilo loše pojačati noćne policijske ophodnje – zaključio je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije