Ivanec: Ove subote na off road stiže 160 četverocikala iz zemlje i inozemstva

Ivanec će u subotu, 30. travnja, prvi put biti domaćin CAN-AM Adventure, manifestacije koja okuplja vozače četverocikala iz Hrvatske i inozemstva. Svoj dolazak do srijede je potvrdilo 158 vozača iz cijele Hrvatske, Švicarske, Italije, Austrije, BiH, Srbije i drugih zemalja.

Planirano okupljanje vozača je u jutarnjim satima u objektu Šumska vila u Vuglovcu (kod Darka Gecija, koji je i domaćin CAN-Am-a), odakle se oko 10.30 sati, u karavani predvođenoj policijskom pratnjom, kreće na off road vožnju prema Ivančici.

Budući da će kolona od oko 160 četverocikala biti atrakcija kakva dosad nije viđena u našem kraju, vozači će se oko 11 sati na petnaestak minuta zaustaviti na parkiralištu kod Srednje škole u Ivancu, gdje će svi zainteresirani moći razgledati vozni park, fotografirati se i slično.

Nakon toga karavana kreće prema Prigorcu i dalje prema Pokojcu te se nakon četrdesetak kilometara off road vožnje ponovno šumskim putovima vraća na početnu točku, gdje je planiran ručak i daljnje druženje za sve sudionike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije