Promjenjivo vrijeme očekuje nas cijelog tjedna, prema kraju tjedna pogoršanje

Nakon hladnog i, s vremena na vrijeme, kišovitog vikenda dolazi nam uvelike sličan radni tjedan. Bit će sunca, bit će i kiše, no ništa neće prevladavati, stoji u tjednoj prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Prvog radnog dana, 25. travnja, bit će nešto sunčanije no u nedjelju. Nebo će tako biti umjereno oblačno, bez naznake kiše. Temperatura neće biti bitno drugačija od nedjeljne, rasti će do najviše 11 stupnjeva celzijevih. Vjetar će biti slab do umjeren sjeverni.

Utorak nam nosi promjene i to u obliku kiše. Tako će nebo biti promjenjivo oblačno uz malu količinu kiše. No, tu povremenu kišicu nadoknadit će viša temperatura koja će rasti do 15 stupnjeva. Vjetar će pojačati svoju snagu, puhat će umjeren do jak jugozapadni.

Srijeda će nastaviti u istom raspoloženju, isto sunce, ista naoblaka, jednako česta kiša. Čak će i vjetar zadržati smjer i snagu, tek će temperatura porasti za jedan stupanj.

Najljepši dan u tjednu bit će četvrtak. Temperatura će pasti za jedan stupanj, na ugodnih 15 stupnjeva celzijevih, no čitav će dan biti sunčano uz manju naoblaku. Vjetar će također ublažiti, bit će slab do umjeren južni.

Radni tjedan završit će u tmurnim tonovima. Čeka nas oblačno vrijeme uz malu količinu kiše, pad temperature na 13 stupnjeva celzijevih. Vjetar neće ojačati i puhat će u smjeru sjeveroistoka.

Možemo samo gajiti nadu kako će vikend donijeti promjenu jer nadolazi Prvi maj, a Prvi maj nije Prvi maj bez toplog i sunčanog vremena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije