FOTO Proljetno čišćenje: Julijanovo dvorište za turističku sezonu spremno!

Poput svih drugih varaždinskih dvorišta, i ono najpopularnije, Julijanovo dvorište, ovih se dana našlo na popisu za proljetno čišćenje. Vlasnik dvorišta Martin Kamenić okupio je prijatelje i nije bilo potrebno mnogo vremena da dvorište dobije novo ruho.

Stariji komadi namještaja prebačeni su u spremište, zimska grijalica također, a završni glanc bilo je metenje dvorišta i čišćenje od lišća.

– Samo čišćenje je bilo vrlo brzo gotovo, ali je druženje bilo znatno duže, kao i obično kada se ovdje nađemo. Upravo zato želimo i urediti i očistiti dvorište, kako bi svima bilo što ugodnije – istaknuo je Kamenić.

Dvorište su tijekom čišćenja uljepšale i varaždinske misice, odradivši foto session uoči nadolazećeg izbora 23. travnja.

> FOTO Julijanovo dvorište odlična kulisa za foto session varaždinskih misica

A nakon čišćenja slijedi još hortikulturalno osvježavanje, uljepšavanje cvijećem i zasigurno još poneka maštovita instalacija. Sve kako bi Julijanovo dvorište ponovno blistalo u novoj turističkoj sezoni.

Svi Varaždinci, ako ne i ranije, moći će ga posjetiti tijekom Festivala varaždinskih dvorišta, koji se održava 2. srpnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije